Cazul care a avut loc în Innsbruck, un district din Tirol, în vestul Austriei, a ieșit la iveală după ce poștașul i-a alertat pe polițiști că nu a putut să o vadă pe femeie.

Mama bărbatului s-a stins din viață în iunie 2020

Se pare că mama bărbatului, avea vârsta de 89 de ani în clipa în care s-a stins din viață și aceasta ar fi murit din cauze naturale.

Femeia și-ar fi găsit sfârșitul în luna iunie a anului trecut, iar fiul ei, în vârstă de 66 de ani, era pregătit pentru acest moment. Ticluise un plan diabolic, pentru a continua să-i încaseze pensia.

Citeste si: VIDEO| Bărbat alergat cu toporul pe o stradă din Ploiești, după ce a încercat să își apere iubita

Potrivit publicației locale Heute, bărbatul a dus cadavrul mamei în subsolul casei și l-a așezat într-o cutie din lemn. Apoi, ca să nu se simtă niciun fel de miros, austriacul a răcit trupul neînsuflețit cu mai multe pachete gheață, l-a înfășurat cu bandaje, apoi l-a acoperit cu nisip folosit pentru litiera pisicii.

”Într-un final, cadavrul s-a mumificat”, a declarat Helmuth Gufler, unul dintre ofițerii care s-au ocupat de incredibilul caz.

Când cel de-al doilea fiu al bătrânei a venit în vizită, fratele i-a spus că mama lor este la spital.

Potrivit polițiștilor austrieci, femeia suferea de demență de mult timp și avea nevoie de îngrijire medicală, astfel că nu i s-a părut nimic suspect. Bărbatul de 66 de ani le-ar fi spus polițiștilor că a vrut să raporteze moartea mamei sale, gândind-se că nu poate continua cu planul său la nesfârșit. Cu toate acestea, a amânat momentul cât a putut de mult.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Până sâmbăta trecută, mai exact, când polițiști au făcut macabra descoperire. Fuseseră alertați de noul poștaș, care a dorit să o vadă pe bătrână, însă fiul nu i-a permis. Oamenii legii cred că, în mai bine de jumătate de an, bărbatul a primit ilegal aproximativ 50.000 de euro.

Pivniță[Sursa foto: PixaBay]

O româncă este căutată în acest moment de către polițiști

Ancheta în acest caz nu este nici pe departe finalizată. Potrivit Heute, polițiștii caută o asistentă româncă, care ar fi fost prezentă în momentul în care bătrâna de 89 de ani a murit.

Citeste si: Un bărbat din Teleorman este cercetat penal după ce a încercat să mituiască polițiștii care l-au oprit în trafic

”Fiul nu era acasă în momentul morții. Asistenta a fost cea care l-a anunțat că mama sa a murit”, a mai declarat Helmuth Gufler, potrivit ORF Tirol.

Anchetatorii nu au reușit încă să o contacteze pe asistenta medicală. Se pare că femeia a venit în România după moartea bătrânei. Căutarea ei este în plină desfășurare.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si