În goana după reduceri, oamenii s-au călcat în picioare la propriu. Scenele dramatice s-au petrecut într-un magazin din Craiova.

Bătrânul de 72 de ani și-a pierdut viața la coada pentru carne de pui

Bărbatului i s-a făcut rău în îmbulzeală, a leșinat și a fost călcat în picioare de oamenii care se înghesuiau să cumpere carne de pui la reducere.

În ciuda eforturilor medicilor, bărbatul nu a putut fi salvat, fiind constatat decesul. Autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care bătrânul a decedat.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

"În această dimineață, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Craiova au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că în incinta unui centru comercial, din Craiova, o persoană este inconștientă. Deplasați la fața locului, polițiști au identificat persoana în cauză, stabilind că este vorba de un bărbat de 72 de ani, din Craiova, care ar fi acuzat o stare de rău în timp ce se afla la cumpărături”, se arată în comunicatul IPJ Dolj.

Citeste si: Militar de 45 de ani, decedat într-un poligon de trageri din Vrancea

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă

”La fața locului s-a deplasat și un echipaj din cadrul S.A.J Dolj, care a efectuat manevre de resuscitare a bărbatului, fără rezultat însă, fiind declarat, din păcate, decesul acestuia. Cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă.

Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului", se arată în comunicatul IPJ Dolj. 

Citeste si: Copil de 13 ani aflat în plasament, găsit mort în grajdul locuinței: Minorul era iubit de familie și un elev exemplar


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si