Cazul Caracal. Întrebarea-cheie pusă de agenții FBI lui Gheorghe Dincă. Ce a răspuns

Sub acoperirea DIICOT, agenții FBI au venit în România, oficial, pentru o a doua părere a profilului psihologic și comportamental al lui Gheorghe Dincă. Surse din Poliția Română au dezvăluit în exclusivitate, însă, că „Monstrul din Caracal” a fost întrebat și dacă are cunoștință despre „plasarea” unor fete militarilor americani de la Deveselu

R.B., vineri 18 octombrie 2019 , 18:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Mult discutata posibilitate ca rețelele de prostituție din Caracal să aibă legături cu militarii americani de la Baza Militară NATO Deveselu a fost pusă în discuție în cadrul audierilor lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul de dispariție al Alexandrei Măceșanu și al Luizei Melencu. „A fost una dintre temele abordate de către cei de la FBI, în cadrul audierilor la care au participat, alături de anchetatorii români.

Citeste si: Bunicul Luizei Melencu, declaraţii după ce colegele fetei au fost audiate: "Fetele nu sunt moarte"

Din informațiile pe care le deținem în EXCLUSIVITATE, „Gheorghe Dincă le-a spus că nu a furnizat tinere pentru soldații americani”, a dezvăluit, pentru EVZ, liderul Sindicatului Național al Agenților de Poliție (SNAP), Iulian Surugiu.

Citeste si: Gheorghe Dincă rămâne în arest. Magistrații au prelungit mandatul de arestare preventivă

Acesta a precizat că tema posibiliei implicări a militarilor trebuia lămurită și, din acest motiv, o anchetă a autorităților din SUA a vizat tocmai acest aspect. „Din păcate, cazul de la Caracal nu este singular. Evenimente asemănătoare au avut loc și în alte zone ale țării. Aceasta este adevărata problemă”, a subliniat președintele SNAP, Iulian Surugiu.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si