Ce a apărut la mormântul lui Emi Pian, la o lună după ce a fost înhumat! Fiul interlopului îl jelește la cimitir în fiecare zi! FOTO

Gabriel, fiul lui Emi Pian, se duce frecvent la cimitir, pentru a se reculege la locul de veci al părintelui său.

Author: Matei Vaihan luni 14 septembrie 2020 , 15:06

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Emi Pian a fost înjunghiat pe 4 august, după o partidă de barbut, iar interlopul nu a avut nici o șansă de supraviețuire. El a fost înmormântat pe 9 august, la cimitirul „Tudor Vladimirescu” de pe Șoseaua Antiaeriană din București, după un priveghi de cinci zile la care au participat sute de persoane.

Emi Pian
Emi Pian și-a sărutat fiul la o petrecere în familie

Fiul lui Emi Pian, Gabriel, suferă enorm după dispariția tatălui său. Pentru a-l simți tot timpul aproape, el și-a tatuat pe braț portretul lui Emi Pian, iar în livingul vilei a așezat două tablouri uriașe care îl înfățișează pe cel decedat. Mai mult, Gabriel se duce la cimitir în fiecare zi.

Citeste si: Fiica vrăjitoare a lui Emi Pian e acuzată că e vinovată de moartea tatălui ei: „Aruncă cărțile de tarot în foc. Ai văzut ce ți-a făcut Satana, ai pierdut pe tatăl tău!”

Citeste si: Fiul lui Emi Pian s-a rugat la moaștele Sfântului Nectarie! Gabriel i-a cerut sfântului care a făcut minuni să îi protejeze familia!

Citeste si: Sora lui Florin Salam aruncă bomba: Era terorizat de clanul Duduianu!

Fiul lui Emi Pian a așezat fotografii pe mormântul interlopului

Gabriel s-a fotografiat la ultima vizită la locul de veci al lui Emi Pian, putându-se observa că pe mormânt a fost așezată o poză imensă cu interlopul, cea care a fost pusă la poarta casei în timpul priveghiului. Acum, Gabriel a așezat, la baza acesteia, alte trei fotografii cu tatăl său, imprimate pe bucăți de granit, pentru a nu putea fi luate de vânt.

Emi Pian
Gabriel, fiul lui Emi Pian, s-a recules la mormântul tatălui său

În această perioadă, sora lui Gabriel, vrăjitoarea Izabela, trece și ea prin momente grele. Ea a fost acuzată pe facebook că a provocat moartea lui Emi Pian, deoarece practică vrăjitoria: “Nu mai deschide carti de tarot niciodată!! Nu mai ghici, nu mai umbla cu vrăjitorii!! Aruncă cartile de tarot in foc, astea toate sunt cu Satana!! Ai vazut ce ti-a facut Satana in ziua cand ar fi trebuit sa fii cea mai fericită a fost cea mai urâtă ai pierdut pe tatăl tău!!! Caută pe Dumnezeu!!! Dumnezeu pedepsește orice formă de vrajitorie !!!”.

Emi Pian
Emi Pian, pozat la volanul mașinii sale

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si