Ce a apărut la mormântul lui Emi Pian, la o lună după ce a fost înhumat! Fiul interlopului îl jelește la cimitir în fiecare zi! FOTO

Gabriel, fiul lui Emi Pian, se duce frecvent la cimitir, pentru a se reculege la locul de veci al părintelui său.

Matei Vaihan, luni 14 septembrie 2020 , 15:06

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Emi Pian a fost înjunghiat pe 4 august, după o partidă de barbut, iar interlopul nu a avut nici o șansă de supraviețuire. El a fost înmormântat pe 9 august, la cimitirul „Tudor Vladimirescu” de pe Șoseaua Antiaeriană din București, după un priveghi de cinci zile la care au participat sute de persoane.

Emi Pian
Emi Pian și-a sărutat fiul la o petrecere în familie

Fiul lui Emi Pian, Gabriel, suferă enorm după dispariția tatălui său. Pentru a-l simți tot timpul aproape, el și-a tatuat pe braț portretul lui Emi Pian, iar în livingul vilei a așezat două tablouri uriașe care îl înfățișează pe cel decedat. Mai mult, Gabriel se duce la cimitir în fiecare zi.

Citeste si: Fiica vrăjitoare a lui Emi Pian e acuzată că e vinovată de moartea tatălui ei: „Aruncă cărțile de tarot în foc. Ai văzut ce ți-a făcut Satana, ai pierdut pe tatăl tău!”

Citeste si: Fiul lui Emi Pian s-a rugat la moaștele Sfântului Nectarie! Gabriel i-a cerut sfântului care a făcut minuni să îi protejeze familia!

Citeste si: Sora lui Florin Salam aruncă bomba: Era terorizat de clanul Duduianu!

Fiul lui Emi Pian a așezat fotografii pe mormântul interlopului

Gabriel s-a fotografiat la ultima vizită la locul de veci al lui Emi Pian, putându-se observa că pe mormânt a fost așezată o poză imensă cu interlopul, cea care a fost pusă la poarta casei în timpul priveghiului. Acum, Gabriel a așezat, la baza acesteia, alte trei fotografii cu tatăl său, imprimate pe bucăți de granit, pentru a nu putea fi luate de vânt.

Emi Pian
Gabriel, fiul lui Emi Pian, s-a recules la mormântul tatălui său

În această perioadă, sora lui Gabriel, vrăjitoarea Izabela, trece și ea prin momente grele. Ea a fost acuzată pe facebook că a provocat moartea lui Emi Pian, deoarece practică vrăjitoria: “Nu mai deschide carti de tarot niciodată !! Nu mai ghici, nu mai umbla cu vrăjitorii !! Aruncă cartile de tarot in foc, astea toate sunt cu Satana !! Ai vazut ce ti-a facut Satana in ziua cand ar fi trebuit sa fii cea mai fericită a fost cea mai urâtă ai pierdut pe tatăl tău!!! Caută pe Dumnezeu !!! Dumnezeu pedepsește orice formă de vrajitorie !!!”.

Emi Pian
Emi Pian, pozat la volanul mașinii sale

 

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si