Conform unor surse, farmacista ar fi spus că Dincă a cumpărat o cremă antiinflamatoare pentru încheieturi dar care ar fi fost pentru el, deoarece suferă de artroză.
Inclusiv în arest, monstrul din Caracal a cerut ajutorul medicilor din cauza durerilor pricinuite de boală.

Citeste si: Ce s-a găsit în camera ororilor în care Gheorghe Dincă ar fi chinuit-o și a omorât-o pe Alexandra Măceșanu

Citeste si: Anunț de ultimă oră în cazul Caracal: Suspectul care le-a scos pe fete din casa lui Dincă audiat de DIICOT

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Gheorghe Dincă susține că el le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu, însă nu recunoaște infracțiunile de viol și a menționat că regretă faptele comise.

Citeste si: Tăriceanu, declarație de Ziua Armatei: „Ziua Armatei trebuie să ne amintească nu doar de jertfa eroilor de la Carei, ci şi de lipsa dotărilor. Mai ales, de procentele infime din PIB alocate!"

„Nu recunosc infracţiunile de viol şi subsecvent infracţiunea de trafic de persoane şi infracţiunea de trafic de minori. Precizez că ţin să mulţumesc domnului avocat Bogdan Alexandru, domnului ofiţer IGPR Daniel Barbu, şi domnului procuror şef Ionuţ Spiridon şi domnului a.s.p. Barbu Nicolae de la arestul IPJ Dolj pentru faptul că datorită lor mi-am dat seama că trebuie să recunosc faptele. Regret faptele şi nu am cuvinte suficiente de adresat familiilor fetelor omorâte”, ar fi spus Gheorghe Dincă, potrivit RTV.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si