Șoc pe străzile din România! Mihaela Iuliana Șerban, o cunoscută judecătoare din Constanța, în vârstă de 44 de ani, a fost victima unui grav accident petrecut sămbătă după-amiază.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Magistrata, membru important la Curtea de Apel din Constanța, a murit câteva ore mai târziu, în Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Andrei”, după ce medicii au încercat tot posibilul să o salveze.

Citeste si: Un canadian de origine română a înjunghiat un preot într-o biserică din Montreal

Cum s-a petrecut accidentul în care femeia a încetat din viață! ”În urma impactului, judecătoarea a fost proiectată în stâlpișor”

Reamintim că sâmbătă, 23 martie a.c., în jurul orei 16,15, la intersecția străzilor Mihai Viteazu și Constantin Brătescu, a avut loc un accident în care au fost implicate două autoturisme și un triciclu.

”Incidentul rutier a fost soldat cu patru victime, trei bărbați și o femeie judecător. Femeia, Mihaela Iuliana Șerban, a fost cel mai grav rănită, martorii spunând că în urma impactului a fost proiectată într-un stâlpișor metalic montat la intersecție, pe marginea trotuarului, pentru a preveni parcarea autoturismelor.

În momentul în care a fost preluată de cadrele medicale pentru a fi transportată la spital, Mihaela Șerban era în comă, cu traumatism abdominal deschis, cu eviscerație”, sustine ziuadeconstanta.ro.

Judecătoarea moartă în accident în Constanța venise din vacanță din deșert

Mihaela Iuliana Șerban era o împătimită a întrecerilor de motoare și, în special, cele de triciclu, pasiune despre care r eporterii site-ului știrilekanald.ro

au dezvăluit în premieră că i-a adus sfârșitul mult mai devreme. În plus, ei îi plăcea să meargă în călătorii, drept dovadă, cu doar câteva zile înainte de tragicul accident, judecătoarea moartă în accident în Constanța venise din vacanță, din deșert.

De acolo, dar și din alte zone selecte din Emiratele Arabe, a și postat pe adresa de socializare fotografii interesante de pe dune, din Dubai, dar și din alte puncte de principale din zonă. Aveau să fie ultimele imagini cu ea în viață!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si