Decese și vărsări de sânge pe teritoriul ucrainean

Ea a avertizat: ”Înțelegem corect că, de dragul de a perturba logistica proviziilor militare, Rusia poate lovi ținte militare pe teritoriul acelor țări NATO care furnizează arme regimului de la Kiev?

La urma urmei, acest lucru duce direct la decese și vărsări de sânge pe teritoriul ucrainean. Din câte am înțeles, Marea Britanie este una dintre acele țări”.

Citeste si: Spitalul din Slobozia are nevoie de anesteziști. „Îi convine să vină pentru o gardă?“

Cuvintele ei au venit după ce ministrul britanic al Forțelor Armate, James Heappey a spus că Marea Britanie a sprijinit atacurile aeriene ucrainene asupra infrastructurii ruse.

Rusia ar putea lovi ținte occidentale în afara Ucrainei

Moscova va fi pregătită să atace ”centrele de luare a deciziilor” de la Kiev.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Această amenințare vine ca o răzbunare, chiar dacă ar fi prezenți diplomați britanici și alți occidentali.

Într-o escaladare semnificativă a tensiunilor, Moscova a avertizat că va fi pregătită să atace ”centrele de luare a deciziilor” de la Kiev ca răzbunare sau chiar să lovească bazele NATO din alte țări.

Citeste si: Nicolae Ciucă, declarații după vizita în Ucraina. "România caută surse alternative la gazul rusesc"

Provocarea directă, de către Londra, a unor astfel de acțiuni întreprinse de regimul de la Kiev va duce imediat la răspunsul nostru proporțional.

După cum am avertizat, forțele armate ruse sunt pregătite non-stop pentru a riposta cu arme de precizie asupra centrelor relevante de luare a deciziilor din Kiev.

Faptul că în centrele de luare a deciziilor din Kiev se află consilieri dintr-o țară occidentală”  nu va reprezenta, neapărat, o problemă în decizia Rusiei cu privire la represalii,a spus un purtător de cuvânt al Kremlinului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si