Nici un OZN n-ar fi starnit atatea semne de intrebare printre localnicii din satul SIvita. Cati oameni, atatea pareri despre borcanul negru. Cu totii, au insa ceva in comun: cand vine vorba de gustat, privesc cu sovaiala.


Dupa lungi dezbateri in mijlocul satului, s-a votat: n-or fi ele prea gustoase, dar sigur sunt comestibile.

- Crema de dat pe ghete.
- Eu parca am auzit ceva la televizor ca s-a imbolnavit lumea.

- Sunt icre, dar de care icre...de morun. Nu v-au placut?  

-Cred ca-s de dinozaur. Poate murim! Mananci, si mori acasa.  
-Sunt icre de Beluga. Mc Millan le comanda in fiecare an.

De cum au aflat ca in borcanul negru sunt faimoasele icre negre, despre care auzisera doar la televizor, satenii parca au mai prins curaj. Ba chiar s-au gandit cu ce sa le combine in farfurie.

In lumea buna, cei care mananca icrele negre le servesc pe paine prajita, cu unt. Spunem "in lumea buna", pentru ca pretul unui kilogram de caviar poate ajunge chiar si la 20 de mii de euro.


Pretul caviarului este usturator, pentru ca icrele provin de la sturioni: un peste ale carui specii sunt pe cale de disparitie. La noi in tara pescuitul de cega, morun, nisetru, pastruga si viza sunt interzise.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si