Marți, 3 noiembrie, invitatul emisiunii „40 de întrebări despre Denise Rifai” difuzat de Kanal D va fi Viorel Catarama. Omul de afaceri, care are un nume marcant în politica României după decembrie, aspiră să dețină cea mai înaltă poziție din țară, a fost recent implicat într-un scandal care a șocat opinia publică și se va confrunta cu Denise Rifai pentru a clarifica unele aspecte- vizează direct Obiective și păstrează prima pagină a ziarului în timp.

Citeste si: Un șofer băut a fost tras pe dreapta de polițiștii din Gorj. Când au văzut câți bani le oferă ca să închidă ochii, au rămas fără cuvinte

Viorel Cataramă s-a născut la Bacău la 31 ianuarie 1955. Este un om de afaceri și om politic român. El a fondat compania Elvila și, de asemenea, a înființat partidul Dreapta Liberală.

S-a născut la Bacău, unde a urmat prima școală elementară. 7, și apoi cursurile Liceului „Lucrețiu Pătrășcanu” (acum Universitatea Națională „Gheorghe Vrănceanu”).

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă- wowbiz.ro

Din 1990 este președinte-director general al grupului de firme Elvila.

Din 1990, este membru al comitetului de conducere al PNL-Aripa Tânără, iar în 1991 a fost numit secretar de stat al Ministerului Comerțului și Turismului al Guvernului Peter Roma. A început să conducă Noul Partid Liberal în 1992. După fuziunea Noului Partid Liberal și PNL în 1993, a devenit vicepreședinte al Partidului Național Liberal și a ocupat funcția până în 1999.

În legislația 1996-2000, senator din PNL Bacău, a fost ales președinte al Comitetului Economic al Senatului.

Citeste si: Prefectul Capitalei a anunțat prelungirea tuturor măsurilor care sunt în vigoare în acest moment, în București

Viorel Catarama avere
Viorel Catarama avere

Viorel Cataramă răspunde celor mai incomode întrebări

„Cum este sa fii bogat intr-o tara saraca?”, „Cati bani ati pierdut din cauza pandemiei?”, „De ce nu va voteaza romanii?”, „Cat costa o paine?” sunt doar cateva dintre întrebarile la care va trebui sa raspunda Viorel Catarama in interviul maraton, fata in fata cu Denise Rifai.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si