Am aflat ce avere are managerul Circului Metropolitan București! Jurnalista Anca Florea are o pensie lunară de 7833 lei EXCLUSIV

Anca Florea a fost numită în funcția de director general al Circului Metropolitan în februarie 2020, când l-a înlocuit temporar pe actorul Bogdan Stanoevici.

Petru Luca, sâmbătă 24 octombrie 2020 , 13:55

florea
Anca Florea a făcut carieră în radio și televiziune
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Anca Florea a fost numită în funcția de director general al Circului Metropolitan în februarie 2020, când l-a înlocuit (inițial doar pentru câteva luni) pe actorul Bogdan Stanoevici. Consilier general PSD, fostă realizatoare de emisiuni culturale la Radio România Actualități și la Antena 3, Florea a fost numită director al Circului Metropolitan București de primarul general de atunci al Capitalei, Gabriela Firea, cea care a și făcut anunțul pe pagina sa de Facebook.

Jurnalista Anca Florea l-a înlocuit în funcție pe actorul Bogdan Stanoevici 

Cu o vastă experiență jurnalistică, cunoscută voce de radio și realizatoare de talk show-uri, doamna Anca Florea a ocupat și o serie de posturi cu atribuții în management și comunicare, atât în Radiodifuziunea Română cât și în cadrul Ministerului Culturii. A fost realizatoare de emisiuni la Radio România Actualități, Redactor-Șef Știri la TVR Internațional, membru CA la Radiodifuziunea Română etc”, a scris Gabriela Firea după numire, pe pagina sa de Facebook. 

firea
Gabriela Firea e bună prietenă și cu Sabina, fata Ancăi Flroea

Mama jurnalistei Sabina Iosub, Anca Florea și-a depus și prima declarație de avere în noua funcție. Dacă la nivel de venituri, Anca Florea nu a trecut suma exactă încasată din postura de consilier general, fosta ziaristă a completat un venit lunar de 7833 lei încasat din pensia primită începând cu luna octombrie 2019.  Pe 30 ianuarie 2019, Anca Florea a făcut un credit de 110.000 lei, scadent în 2024, directorul circului trecând în documentul oficial și faptul că deține icoane, bijuterii și tablouri de circa 30.000 de euro, ca moștenire de familie.  

Citeste si: Veste bună pentru bucureșteni: Firea propune furnizarea căldurii înainte de intervalul orar legal

Actorul Bogdan Stanoevici a fost demis pe 4 februarie 2020 de primarul general al Capitalei de la conducerea Circului Metropolitan București pe motiv de încheiere păguboasă a unor contracte cu colaboratori externi în defavoarea propriilor angajați. El a fost acuzat de management defectuos și de folosirea ineficientă a fondurilor publice, după un control al Corpului de control al primarului general. 


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si