Ce avere lasă în urmă Mihai Constantinescu! Artistul și-a pierdut casa în care locuise peste 20 de ani

Ce avere lasă în urmă Mihai Constantinescu! Artistul și-a pierdut casa în care locuise peste 20 de ani

Author: E.T. marți 29 octombrie 2019 , 20:27

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

De-a lungul timpului, Mihai Constantinescu nu s-a confruntat doar cu problemele de sănătate. Artistul a pierdut o casă, iar această experiență l-a marcat puternic, chiar dacă a încercat să treacă peste perioadele dificile și să apară în fața publicului cu zâmbetul pe buze, așa cum făcuse întotdeauna. Regretatul artist şi soţia lui au doar un apartament, pe care Simona îl va moşteni după moartea lui.

Mihai Constantinescu a locuit într-o casă naționalizată, iar în 2007 – atunci când proprietarii imobilului au revenit în țară – artistul a fost somat să părăsească locuința. Era vorba despre un imobil din strada Sandu Aldea, acolo unde Mihai Constantinescu locuise timp de 20 de ani. Inițial, artistul nu a vrut să părăsească acea casă naționalizată, dar ulterior a plecat, iar casa a fost vândută, foarte repede, de proprietari.

”A fost cumplit. Am stat pe la prieteni, apoi la soră mea, iar acum stau cu chirie. La vârsta mea să stai pe la ușile altora, cine și-ar fi imaginat. Simț că înnebunesc când îmi amintesc. Și acum, tot noi, dați afară din casă, trebuie să plătim chiria exorbitanță stabilită prin ordin judecătoresc.

18.000 de euro pentru cele zece luni în care am continuat să stau în casa pe care o credeam a noastră, dar instanța decisese că este a altora. Sumă exorbitantă s-a împărțit la doi. O parte o plătește fosta mea soție, o parte eu. Și cum eu nu am avut banii, mi-au pus poprire de 33% pe veniturile lunare. Am scăpat de boli, însă de casă ăștia nu mă lasă să uit”, a declara Mihai Constantinescu în urmă cu ceva ani.

Citeste si: Mihai Constantinescu a murit. Detalii neștiute despre marele artist

Citeste si: Ce a făcut soția lui Mihai Constantinescu chiar înainte ca acesta să-și dea ultima suflare

Citeste si: Mihai Constantinescu a murit!

Mihai Constantinescu nu putea spune că era un om bogat. Ba chiar din contră. Veniturile sale erau completate, în ultima vreme, de banii pe care îi obținea din concerte. Artistul cerea 1000 de euro pentru o apariție într-un concert, cu mult mai puțin decât alți artiști autohtoni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si