Ce decizie șoc a luat Clotilde Armand la depunerea jurământului

Primarul ales pentru Sectorul 1, Clotilde Armand, a declarat joi, după depunerea jurământului, că de astăzi înainte primăria trebuie să funcţioneze 100% pentru cetăţeni. Ea a adăugat că va începe cu un audit, pentru că „o curăţenie temeinică nu se face ascunzând gunoiul sub preş”. „Tomberonul trebuie aruncat la tomberon”, a mai spus edilul.

Alina Raducu, joi 29 octombrie 2020 , 19:28

Ce decizie șoc a luat Clotilde Armand la depunerea jurământului: „O curăţenie temeinică nu se face ascunzând gunoiul sub preş”
Ce decizie șoc a luat Clotilde Armand la depunerea jurământului: „O curăţenie temeinică nu se face ascunzând gunoiul sub preş”
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Citeste si: Lovitură dură pentru Nicolae Bănicioiu după ridicarea imunității. Ce i-au făcut procurorii DNA

Am depus jurământul pentru funcţia de primar al Sectorului 1. De astăzi noi toţi avem o datorie faţă de români. Trebuie ca primăria să funcţioneze 100% pentru cetăţeni. Cunosc problemele din sectorul 1 şi cauzele acestei administraţii defectuoase. Am fost trei ani de zile consilier local şi m-am luptat să îndrept ceea ce era nedrept pentru democraţia noastră. Trebuie să lăsăm orgoliile politice la o parte şi să realizăm de îndată proiectele de investiţii deja votate şi aprobate”, a afirmat joi Clotilde Armand.

Aceasta a mai spus că noua echipă de la Primăria Sectorului 1 se va ghida după trei principii: „stop pilelor, stop corupţiei, stop birocraţiei”.

Citeste si: Cristian Tudor Popescu, demolat de naistul Nicolae Voiculeț: ”Ești unul între cei mai mari “boi” pe care i-a avut România!”

„Cetăţenii s-au săturat de jaf, de combinaţii şi de promisiuni. Românii vor să vadă că taxele şi impozitele lor ajung acolo unde trebuie, nu în conturile unor firme de casă ale unor partide. Cetăţenii vor să vadă că primăria lucrează pentru ei şi nu invers. Vom face un audit. Facem acest lucru pentru a ştii de unde începem şi unde ne situăm. O curăţenie temeinică nu se face ascunzând gunoiul sub preş. Gunoiul trebuie aruncat la tomberon. Ne vom ghida după trei principii: stop pilelor, stop corupţiei, stop birocraţiei. Am încredere că există oameni de bună credinţă în această instituţie care vor lucra alături de mine şi de echipa mea. Împreună învingem şi împreună reconstruim sectorul 1”, a mai adăugat Armand.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si