Beatrice Olaru și-a anunțat amicii virtuali că este însărcinată cu primul copil. Câștigătoarea celui de-al doilea sezon al show-ului Exatlon, instructoare de fitness în prezent, a scris un mesaj emoționant, postând și o fotografie sugestivă cu ea. 

Citeste si: Andreea Arsine, câștigătoarea Exatlon, își comemorează tatăl: ”Sufletul meu frumos, nu mai am cuvinte cât de dor îmi e de tine!”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

”Viata ce creste in mine in curand imi va spune "mami"!”  In familia noastra este o bucurie nemarginita de cand am primit o asa mare binecuvantare de la Dumnezeu, iar eu sunt de-a dreptul coplesita de minunea din viata noastra!  Este cel mai frumos dar pe care l-am primit de la viata si cu lacrimi de fericire in ochi si multa emotie in suflet multumesc pentru tot ce traiesc!  Taticiosule, te iubim!”, a notat Beatrice Olaru. 

Beatrice Olaru s-a măritat anul trecut cu Alexandru. Cei doi și-au petrecut luna de miere în Bali

Beatrice Olaru s-a căsătorit anul trecut cu iubitul ei de mai mulți ani, Alexandru. Câștigătoarea sezonului 2  de la Exatlon a îmbrăcat atunci o superbă rochie de mireasă, bucurându-se la eveniment de un tort de 5 etaje. Beatrice și Alexandru a petrecut apoi luna de miere în Bali, unde s-au simțit extraordinar, așa cum a declarat vedeta la întoarcere. 


Într-un interviu acordat site-ului paginadepsihologie.ro, Beatrice Olaru a dezvăluit de ce este nevoie pentru a te impune într-un show de nivelul Exatlon:  ”Fără doar și poate un psihic puternic. E greu de crezut, însă psihicul contează 90%. El te ține „viu“ acolo, el îți dă putere când forțele fizice te părăsesc și tot el te adună de pe jos când ești la pământ.”, a declarat Beatrice Olaru, câștigătoarea ediției cu numărul 2 a show-ului Exatlon, difuzat în exclusivitate de Kanal D și desfășurat în decorul mirific al Republicii Dominicane.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si