Ce este cablul misterios care este legat de balconul apartamentului Vioricăi Dăncilă? Cablul pare conectat la o sursă de curent de peste drum VIDEO EXCLUSIV

Fostul premier și lider PSD Viorica Dăncilă deține, împreună cu soțul, un apartament de 100 de metri pătrați în Videle (județul Teleorman).

Author: Petru Luca vineri 03 ianuarie 2020 , 10:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Fostul premier și lider PSD Viorica Dăncilă deține, împreună cu soțul, un apartament de 100 de metri pătrați în Videle (județul Teleorman).

Din cauza acestui apartament, Cristinel Dăncilă a fost chemat în instanță de asociația de proprietari a blocului! Dat în judecată acum câțiva ani, la Judecătoria Videle, soțul Vioricăi Dăncilă avea postura de  ”pârât”  într-un proces care avea trecut la rubrica  ”obiect”  termenul ” pretenții ”. Până la urmă, părțile au căzut la pace, după doar câteva luni, semn că familia Dăncilă a încheiat litigiul cu asociația de proprietari a blocului în care locuiesc în Videle. 

Apartamentul Vioricăi Dăncilă, mai exact balconul locuinței, are o particularitate. Prins chiar de marginea balconului, un fir misterios pleacă din locuința fostului premier, ”traversează” strada și se oprește încolăcit în jurul unui stâlp de pe peste drum, foarte asemănător unei surse de curent.

Nu este exclus ca aceasta să fie o variantă de rezervă în cazul unei pene de curent, aspect remarcat de altfel și la alte apartamente din același bloc. 

Citeste si: Ceartă de zile mari între Robert și Bianca! „Vreau un cuplu adevărat, nu fake ca și al tău”. Acuzațiile lui Robert i-au scos din sărite pe toți concurenții din „Casa iubirii”: „Ești un prefăcut”- kanald.ro

Citeste si: „Am trăit degeaba” Gina Matache, mesaj tranșant. Nu a mai putut suporta- wowbiz.ro

Ce este cablul misterios care este legat de balconul apartamentului Vioricăi Dăncilă? Ce spun vecinii

Reporterii WOWbiz.ro au fost la blocul familiei Dăncilă din Videle și au vorbit cu vecinii fostului premier.  ”Este o femeie tare de treabă, ne salută, este civilizată, nu este deloc arogantă. E o vecină bună, ce să vă zic mai mult? Nu s-a schimbat deloc de atâția ani de când o știm, chiar dacă în ultimii ani a fost prim-ministru”,  ne-a declarat un vecin de scară al Vioricăi Dăncilă. Chiar dacă locuiesc în Capitală, soții Dăncilă trec destul de des pe la Videle.  ”Vine pe aici, normal, nu așa de des ca înainte, dar vine. Spală, calcă, gătește, face piața, e o femeie gospodină, a muncit mereu, noi așa o știm”,  a completat alt vecin.

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si