Ce este Hustler's University, "școala" lui Andrew Tate pentru care bărbații plătesc să vină la cursuri

Azi, 25 ianuarie, Andrew Tate și fratele său, Tristan, au ajuns din nou la audieri. Cu toate acestea ”școala” lor încă funcționează.

Author: Diana Puiu miercuri 25 ianuarie 2023 , 12:29

Ce este Hustler's University, "școala"  lui Andrew Tate pentru care bărbații plătesc să vină la cursuri

Ce este Hustler's University, "școala" lui Andrew Tate pentru care bărbații plătesc să vină la cursuri

[Sursa foto: ARHIVĂ]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cei doi frați se află din nou în la audieri. Procurorii l-au audiat pe Andrew Tate, în urma perchezițiilor informatice, apoi acesta a revenit în arest.

Cei doi se simt neîndreptățiți la ceea ce li se întâmplă, însă aceștia fac bani în continuare de pe urma școlii Hustler's University, cară oferă cursuri pentru bărbați.

Citește și: Frații Tate se plâng că au păduchi

"Top G”, așa cum este numit el, vinde cursuri online care costă 500 de dolari fiecare. Cele 11 cursuri ar avea scopul de a-i face pe bărbați să fie mai buni la relațiile cu femeile și la a le aborda.

Citeste si: „L-am bătut și eu pe el. Ne băteam parte în parte”. Adriana Bahmuțeanu, declarații halucinante despre loviturile încasate de la Silviu Prigoană: „Da, m-a bătut cu pliciul”- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

Citește și: Fraţii Tate au ajuns la sediul DIICOT pentru a asista la percheziţiile informatice. Andrew Tate: „Știu că nu am făcut nimic greșit”

Fraţii Tate au ajuns la sediul DIICOT pentru a asista la percheziţiile informatice. Andrew Tate: „Știu că nu am făcut nimic greșit”

Fraţii Tate au ajuns din nou la sediul DIICOT, unde participă la perchiziţiile informatice. Cei doi își susțin în continuare nevinovăția, iar Andrew Tate susţine că dosarul procurorilor împotriva lor este „gol”. 

În timp ce Tristan Tate susţine că nu există dovezi împotriva sa, Andrew Tate afirmă că dosarul procurorilor este gol.

Citește și:  VIDEO- Andrew Tate se plânge de condițiile din arest: a scris primul poem pe această temă, publicat pe website-ul lui

„  Este un dosar gol. Ştiu că nu am făcut nimic greşit  ”, a afirmat Andrew Tate. Eugen Vidineac, avocatul fraților Tate, a afirmat că înregistrările pe care le au procurorii nu conţin elemente incriminatoare, astfel că frații ar putea avea dreptate. 

Citește și: VIDEO- Andrew Tate se plânge de condițiile din arest: a scris primul poem pe această temă, publicat pe website-ul lui


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si