Timpul în spatele gratiilor trece din ce în ce mai greu pentru Francisco Gabriel Pascu, cunoscut sub numele de Franco Kalu, interlopul care răpea oameni și le scotea dinții cu ciocanul. Acesta s-a pozat romantic în pat cu Otilia Bilionera. Acesta începe să se simtă rău după gratii, așa că va fi supus unei expertize medico-legale.

Citește și: VIDEO- Noi acuzații grave în cazul fraților Tate. Cristian Rizea: „Gabi Bădălău i-a turnat pe Frații Tate. Face ta-su niște prăduieli la DNA de vă stă mintea în loc”

„Se emite adresa la locul de detenţie pentru a comunica acte/înscrisuri medicale din care sa rezulte daca petentul este in evidenta cu afectiuni medicale/cronice si o copie a MEPI in executarea căruia se afla acesta. Se emite adresa către locul de detenţie pentru a ne înainta o declaraţie a petentului din care să rezulte dacă a formulat cererea de întrerupere a executării pedepsei, dacă şi-o menţine şi dacă este de acord cu efectuarea expertizei medico-legale”, a dispus instanța.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?- wowbiz.ro

Citește și: Otilia Bilionera, mărturisiri tulburătoare, la “În Oglindă”, pe canalul de YouTube theXclusive

Franco Kalu a fost implicat în mai multe scandaluri

Franco Kalu, ex-iubitul Otiliei Bilionera, a fugit din țară la scurt timp după ce a fost implicat în mai multe scandaluri. Anul trecut a fost condamnat pentru tentativă de omor.

„Aplică inculpatului Gabriel Francisco Pascu pedeapsa cea mai grea de 8 (opt) ani închisoare la care se adaugă un spor obligatoriu de 6 (şase) luni închisoare, în pedeapsa rezultantă de 8 (opt) ani şi 6 (şase) luni închisoare, ce se va executa în regim de detenţie. Aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii

exercitării drepturilor, respectiv dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a deţine, purta şi folosi orice categorie de arme pe o durată de 5 (cinci) ani”, a fost decizia instanței, atacată de interlop la Curtea de Apel.

Citește și: Viața amoroasă a fraților Tate. Cei doi milionari au cucerit nume grele din showbizul românesc


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si