Denisa Răducu a murit la vârsta de doar 27 de ani, în anul 2017, după ce multă vreme s-a luptat cu o boală mortală. 

Acum, la distanță de 6 ani de la tragedie, tatăl regretatei maneliste a vorbit despre situația neplăcută în care se află din cauza drepturilor de autor ale fiicei sale, dar și despre cea de-a doua sa fiică, care acum trăiește în Spania.

Citește și: Doliu pe scena muzicii populare. Saveta Bogdan a făcut anunțul: „Nu îmi vine să cred”

Sora manelistei a moștenit averea pe care artista a lăsat-o în urmă

Adelina Răducu, sora Denisei Răducu, a moștenit toată averea pe care tânăra artistă a lăsat-o în urmă. Este vorba despre un apartament de lux, o vilă în comuna Ștefănești, dar și circa 500.000 de euro. Banii care vor reveni din drepturile de autor după terminarea procesului cu fostul impresar al cântăreței vor intra tot în posesia sa.

Citește și: Fanii Denisei Răducu îi trimit mesaje lui Liviu Dovleac: ”Și nu uita un singur lucru, în viață toate se plătesc! Mai devreme sau mai târziu!”

Chiar dacă situația financiară a surorii manelistei pare a fi una roz, tânăra muncește din greu peste hotare pentru a-și întreține familia.

Adelina nu vrea să ofere spre închiriere apartamentul de lux al surorii sale pentru a câștiga bani în plus, ci preferă să trăiască din salariul pe care îl câștigă lunar.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Florin Pește, primul impresar al Denisei Răducu, vrea să dea lovitura! Unchiul regretatei interprete se ocupă acum de cariera altei frumoase soliste FOTO

Cu ce se ocupă Adelina Răducu în străinătate?

Adelina Răducu lucrează ca menajeră în Spania. Alături de soțul său, ea încearcă să se descurce din ce în ce mai bine financiar, însă zborurile dese la tribunal în dosarul drepturilor de autor sunt costisitoare.

Tatăl Denisei Răducu s-a arătat dezamăgit față de instanța de judecată, deoarece nici după 6 ani de la trecerea în neființă a fiicei sale nu au oferit o decizie definitivă în acest sens.

Citește și: Ce face, de fapt, sora Denisei Răducu în Spania?! Tatăl regretatei maneliste a spus-o fără ocolișuri: „Nu e nimic rușinos”

„Adelina și soțul ei se află la muncă, în Spania, cu cele două fiice. Ea este la curățenie, poate, cu timpul, va face și altceva, e o fată tare isteață. Lucrează momentan ca menajeră, femeie de serviciu, cum se spune pe la noi, dar nu e nimic rușinos. Când faci o muncă cinstită, ții capul sus! Munca aceea, pe care o faci, să ștergi praful sau să dai cu mătura, trebuie să o faci bine, iar faptul că nu trăiești pe spinarea altuia este de lăudat.

Citește și: Cine este Mariana, tânăra care seamănă izbitor cu Denisa Răducu. Ce postează în fiecare zi pe Tik Tok

Au plecat în Spania pentru că așa au stat lucrurile. Soțul ei este profesor de matematică, băiat deștept, se trage dintr-o familie cu carte. Faptul că a fost repartizat să predea într-un cătun, l-a determinat să plece din țară. În Spania e șofer, dar îi place. Dacă e să faci o comparație între salariul unui profesor din România și ce face el acolo, e, într-adevăr, o mare diferență. Se gândesc la copiii lor, totul e mai bine acolo. Nu vreau să spun că, pe aici, pe la noi, ar fi josnic, dar acolo altfel stau lucrurile”,  a declarat tatăl Emilian Răducu, conform  Impact.ro

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citește și: Surprinzător cine a apărut la mormântul Denisei Manelista! Toată lumea a crezut că este un miracol: „Băi, Denisa a murit sau nu?”

În ce stadiu se află procesul pentru drepturile de autor ale artistei

Adelina Răducu se luptă în instanță cu fostul impresar al surorii ei pentru a primi cele ce i se cuvin în procesul pentru drepturile de autor. 

Citește și: Ce a dezvăluit tatăl Denisei Răducu, la 5 ani de la moartea artistei

„Câtă răbdare să mai avem? Nu știu când mai e următorul termen, aștept să ne anunțe, procesul e pe rol la București. De aproape șase ani de când a murit fiica mea nu s-a întâmplat nimic. Adelina și soțul ei se ocupă, ei sunt reclamanții. Le e și lor greu să tot vină în țară, costă mult biletul de avion. Chiar nu-și pot permite să facă drumul acesta mereu”,  a mai adăugat Emilian Răducu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si