Sora Denisei Răducu a împlinit 39 de ani! Cum arată astăzi Adelina?

Adelina, sora mai mare a Denisei Manelista, a împlinit azi 39 de ani, fiind sărbătorită de familie în Spania, țara ei de adopție.

Author: Petru Luca joi 13 august 2020 , 16:44

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Adelina, sora mai mare a Denisei Manelista, a împlinit azi 39 de ani, fiind sărbătorită de familie în Spania, țara ei de adopție. Împreună cu cei trei copii pe care îi are cu soțul ei, Adelina duce dorul României, dorindu-și ca după ce juniorii vor mai crește să revină în Ștefăneștiul natal, acolo unde își doarme somnul de veci sora ei, răpusă de o boală teribilă la doar 27 de ani, pe 23 iulie 2017. 

Citeste si: Martin Tudor va fi înmormântat în același loc în care Denisa Manelista își doarme somnul de veci! Se pare că Victor Pițurcă s-a oferit să acopere cheltuielile funeraliilor fostului său elev!

De altfel, tocmai pentru a cinsti memoria Denisei, Adelina ridică o vilă pe locul moștenit de artistă, totalul cheltuielilor ridicându-se la peste 100.000 de euro. ”Se vor muta aici mai încolo, la bătrânețe, pentru că vor să fie alături de părinți, dar și de Denisa”, susțin vecinii din sat ai familiei Denisei Răducu. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si