Ce făcea Adina Buzatu pentru bani înainte de a deveni celebră. Tatăl acesteia nu era de acord

Celebra creatoare de modă, Adina Buzatu, a găsit o alternativă rușinoasă pentru a-și câștiga existența la o vârstă destul de fragedă. Tatăl acesteia nu a reacționat frumos când a aflat ce făcea.

Andreea Bolocan, miercuri 28 octombrie 2020 , 10:37

adina buzatu trends by adina buzatu
La vârsta de 15 ani a început să își câștige primii bani prin spălarea parbrizelor în trafic[Sursa foto: clubuldomnilor.ro]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Adina Buzatu este cunoscută în România la momentul actual cu faimosul ei brand ”Trends by Adina Buzatu”. Vedeta a pornit de jos, ca la o vârstă destul de fragedă să ajungă chiar în vârful ierarhiei, într-un domeniu în care puține femei s-ar fi aventurat la acea vreme: la 20 ani avea propria ei afacere cu fier vechi.

La vârsta de 15 ani a început să își câștige primii bani prin spălarea parbrizelor în trafic. Creatoarea de modă a povestit într-un interviu acordat unui site de presă toate detaliile despre experiența aceasta.

„Ideea mi-a venit de la unchiul meu care, proaspăt întors din Spania, povestea că acolo, copiii de milionari își câștigă banii de buzunar spălând parbrize sau vânzând apă și șervețele la semafor. La fel ca, ulterior, în modă, am fost trend setter. Am fost prima care a spălat parbrize, iar șoferii au primit foarte bine acest serviciu inovator pentru România, dovadă că făceau rondul și de două sau trei ori că să ne prindă disponibile pentru o curățare perfectă a geamurilor. Câștigăm în doar 2 sau 3 ore pe zi o treime din salariul mamei care la momentul respectiv era directorul unui liceu de prestigiu din București. Dar sigur că părinții mei nu au fost încântați de idee, tata chiar m-a întrebat ce-mi lipsește acasă, dacă îmi doresc să-mi cumpere ceva, dacă am nevoie de bani, oferindu-se să-mi dea el.”, a declarat Adina Buzatu.

Adina Buzatu a avut mai multe joburi până să devină designer vestimentar

„O mulțime, de la traducător, surveillance în cazino, sales representativ în cadrul celei mai mari companii de telefonie mobilă de atunci sau chiar proprietara unei firme exportatoare de deșeuri feroase și neferoase cu cifra de afaceri considerabilă.”, a completat Adina Buzatu.

Puțini știu că la doar 20 de ani, specialistul în modă avea deja o afacere proprie. Compania pe care o conducea la acea vârstă fragedă a devenit, ulterior, cel mai important exportator de fier vechi din România.

Citeste si: Clinica medicală a Oanei Zăvoranu a îmbogățit-o pe vedetă! Într-un singur an, câștigul a fost de aproape 350.000 de euro!

Citeste si: VIDEO - Acasă la Pușa Hack, într-o locuință bio

Perioada pe care a trăit-o Adina Buzatu la vârsta de 20 de ani nu a fost una tocmai ușoară

„Am muncit enorm și, deși nu mă pasiona domeniul în mod special, am reușit să obțin rezultate. Eram gravidă când, într-o noapte, în drum spre București după o zi de muncă în portul Constanța unde avusesem un vas la încărcat, m-am simțit atât de obosită încât am fost nevoită să opresc într-o benzinărie și să dorm câteva ore în mașină. A fost o perioada extrem de grea dar și frumoasă, am cunoscut oameni extraordinari și am câștigat experiență ca într-o viață.”, a mai spus vedeta pentru redacția.ro.

Sursa: Impact.ro

 

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si