Ce ingrijit e mormantul preotului din Grindeni care s-a sinucis nesuportand sa stea departe de copiii lui! Mormantul lui Silviu Neagu este chiar langa biserica FOTO

Preotul Silviu Neagu si-a luat viata pe 18 noiembrie, disperat de faptul ca era amenintat cu divortul de sotia lui.

Petru Luca, duminică 11 martie 2018 , 10:02

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Preotul Silviu Neagu (40 de ani) s-a spanzurat pe 18 noiembrie, in curtea casei parohiale, fiind gasit fara suflare de un vecin. Om de baza in comunitatea din satul doljean Grindeni, Silviu Neagu a recurs la acest gest disperat dupa ce aflase, se pare, ca sotia va intenta divort, ceea ce ar fi insemnat ca va sta mult timp despartit de cei doi copii ai lor.

"Si-a hotarat singur soarta. Avea probleme cu sotia si l-au afectat. inainte sa recurga la acest gest necugetat a lasat un bilet de adio de sase pagini, iar acolo a scris totul. Si-a cerut iertare de la copii, parinti, prieteni, dar mai ales de la Dumnezeu. Sotia l-a amenintat cu divortul, iar acest lucru l-a afectat foarte mult. Era preot, dar avea o fire sensibila“, a declarat dupa drama unchiul preotului Silviu Neagu.

In prezent, mormantul preotului este foarte bine ingrijit si de familie, dar si de enoriasii care il regreta. Mai mult, desi in mod normal sinucigasii sunt ingropati la marginea cimitirului, fara slujba, locul de veci al lui Silviu Neagu este la ceva distanta de cimitirul obisnuit, chiar langa biserica, in rand cu alti slujitori ai altarului plecati dintre noi. 

 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si