Este asociat si cu Mitropolia Moldovei si Bucovinei intr-o afacere cu candele, avand vanzari anuale de 1 milion de lei. Este o asociere rarisima din portofoliul de activitati ale Mitropoliei. Ciprian Otea este preot onorific, oficiaza slujbe in Catedrala Mitropolitana si este foarte apreciat de IPS Teofan, scrie reporteris.ro.

Statistic, este cel mai instarit preot din Romania. Ciprian Otea, 42 de ani, detine grupul de firme Misavan, cu o cifra de afaceri cumulata de peste 10 milioane de euro.

Productie si comert al produselor de curatenie este principalul domeniu de activitate. „Una este pasiune, cealalta e necesitate”, a spus Otea despre cele doua calitati ale sale, cea de preot si cea de om de afaceri.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Acesta tocmai si-a relocat firma de la Miroslava la Voinesti la capatul unei investitii de 1 milion de euro. Otea mai are si un al doilea business: s-a asociat cu Mitropolia Moldovei si Bucovinei (MMB) in firma Faclia Mold si vinde candele si lumanari. "Nu m-am folosit de biserica pentru a avea succes in afaceri”, a refuzat preotul o asociere intre cele doua calitati.

Originar din judetul Neamt, Ciprian Otea a venit la Iasi in 1996 pentru a urma cursurile Facultatii de Teologie. si-a deschis firma in vacanta de dupa primul an de studii.

„Nu prea ma descurcam cu banii. N-am reusit sa ma angajez pentru ca aveam cursuri la zi, asa ca am decis sa fac o firma”, a explicat Otea.

Povestea de succes a preotului AICI. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si