Avocatul lui Dincă, dezvăluiri despre audierea făcută de către profilierii FBI: "A avut şi momente de regret. Nu des, dar mai plânge"

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Ghoerghe Dincă, a făcut declaraţii cu privire la audierea acestuia de către profilerii FBI.

K.B., joi 10 octombrie 2019 , 11:29

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Gheorghe Dincă a stat faţă în faţă cu profilerii FBI timp de mai bine de cinci ore. Potrivit spuselor avocatului, nu s-a stabilit încă dacă acesta este sau nu un criminal în serie.

Citeste si: Viorica Dăncilă: Am crezut că aţi înţeles că nu puteţi veni în Parlament cu temele nefăcute. Aţi avut în favoarea voastră un demers virulent al candidatului Iohannis. Tăriceanu a căzut în capcana lui Ponta

Citeste si: Restaurantele La Cocoşatu şi La Gil din Bucureşti, închise temporar de ANPC

"Nu a fost o audiere propriu-zisă, nu s-a consemnat pe hârtie. Practic inculpatul a relatat anumite situații, iar profilerii analizează ceea ce afirmă el, reacții. O analiză se face în raport cu întreaga viață, pe care o examinezi cu siguranță. A durat mai mult de cinci ore. Ei analizează ce au făcut și urmează să transmită mesajul în scris. Nu s-a lămurit faptul dacă Dincă e un criminal în serie sau nu. A avut libertate mai mare de exprimare. A spus ceea ce a vrut el fără să fie întrerupt. (...) A avut şi momente de regret. Nu des, dar mai plânge", a spus Claudiu Lascoschi despre Gheorghe Dincă.

Citeste si: Marele actor Adrian Pintea ar fi împlinit 65 de ani! Și calul său, Duran, l-a condus acum 12 ani pe ultimul drum

Citeste si: Suma uriașă pe care o plătește anual nora lui Liviu Dragnea pentru întreținerea noului Lamborghini! Ar putea să-și cumpere două Loganuri pe an de banii ăștia

Avocatul familiei Luizei Melencu a declarat că s-au conturat probe clare care vor arunca în aer dosarul Caracal: "Au durat destul de mult audierile pentru că se conturează o rețea infracțională extraordinară a lui Dincă, sunt probe noi, au fost mai mulți martori audiați. Pot să vă spun că se conturează probe clare care aruncă în aer acest dosar atât de subțire"

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si