Testamentul unui bătrân din Italia a dat naștere unui scandal monstru! Lodovico Geninat, fondatorul imperiului „Vigel” din Italia, a decis să îi lase o moștenire impresionantă femeii care l-a îngrijit. Pensionarul a decedat în anul 2017, la vârsta de 94 de ani, iar la scurt timp după nefericitul eveniment a fost citit testamentul său.

Singura lui fiica, care a început să conducă firma la vârsta de 21 de ani, se aștepta ca banii bătrânului să îi rămână ei, dar a avut parte de un adevărat șoc.

Lodovico a decis să îi lase o moștenire de aproape 2 milioane de euro îngrijitoarei sale. În această valoare era inclus și un apartament.

Citește și: El este Cosmin, românul care a fost ucis în Congo. Plecase în Africa să strângă bani pentru casa pe care și-o dorea

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

batran italia, badanta, pensionar

Fiica bărbatului nu e mulțumită de testamentul bătrânului. 

[Sursa foto: Pexels]

Tribunalul a decis că îngrijitoarea nu l-a manipulat pe bătrân 

Convinsă că îngrijitoarea l-a manipulat pe bătrân pentru a pune mâna pe bani, fiica acestuia a susținut că tatăl ei nu mai era capabil să ia decizii raționale. Totuși, tribunalul a decis că omul era perfect capabil de a lua decizii cu privire la averea sa.  

„Sentința a confirmat că decizia din prima instanță era corectă și echilibrată.

Clienta mea și-a îndeplinit întotdeauna sarcinile corect și nu s-a folosit de domnul Lodovico Geninat”, a precizat Domenico Odetti, avocatul badantei, notează Corriere della Sera.

În 2011, cu câțiva ani înainte de moartea bătrânului, relația acestuia cu fiica lui s-a deteriorat din ce în ce mai tare, astfel că pensionarul s-a apropiat mai mult de femeia care l-a îngrijit în ultima perioadă a vieții sale.

Citește și: Incident dramatic în Poiana Brașov! O româncă, fostă îngrijitoare în Italia, și-pus capăt zilelor dându-și foc

batran italia, badanta, pensionar

Fiica pensionarului a contestat testamentul. 

[Sursa foto: Pexels]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si