Cosmin Samolinschi a decedat sâmbătă, în urma unui incident care s-a petrecut în Republica Democratică Congo, în apropierea orașului Goma. Cosmin Samolinschi era din Iași și se afla pentru al doilea an în Africa.

Tânărul mai avea câteva zile până când urma să împlinească 23 de ani, pe data de 23 iunie. Cosmin era fost campion la lupte, fost militar la Batalionul 151 Războieni Lupii Negri și a plecat în Congo cu speranța la o viață mai bună.

Citește și: Un politician AUR și iubita lui, morți în urma unui accident cutremurător! Motocicleta pe care se aflau s-a izbit de un cap de pod

roman mort, razboi congo, africa, militar roman ucis

Tânărul avea aproape 23 de ani și era din Iași. 

[Sursa foto: Facebook ]

Familia lui Cosmin, îngenuncheată de durere după moartea tânărului: „I-am făcut eu casă la cimitir acum”

Cu câteva zile în urmă, tânărul a fost lovit de o rachetă lansată de rebeli și a decedat pe loc. Militarul plecase în Congo ca să strângă bani pentru a-și achita apartamentul.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

„Prima dată a fost anul trecut, în 11 iunie a plecat și s-a întors acasă, a venit, a plecat din nou și acum a zis că e pentru ultima dată, o singură plecare, și va veni acasă, își va mobila apartamentul, și-a cumpărat casă… Din păcate i-am făcut eu casă la cimitir acum”, spune tatăl tânărului, cu ochii în lacrimi, scrie antena3.ro.

Cosmin avea de gând să se întoarcă acasă  și să nu mai plece în altă misiune, însă aștepta să strângă banii necesari pentru visul său. Acum, cei dragi așteaptă să fie repatriat, pentru a-l conduce pe ultimul drum. 

„Era ultima dată, a zis că nu se mai duce. A vrut bani pentru casă… Și voia să se întoarcă să achite, și să își continue viața, să se căsătorească, dar nu s-a mai întors…”, spune și mătușa tânărului.

Citește și: VIDEO Tatăl lui Sebastian Olariu, dărâmat după ce noul magistrat a respins cererea făcută de rudele celor uciși

roman mort, razboi congo, africa, militar roman ucis

Cosmin plecase în Congo să strângă bani pentru o viață mai bună. 

[Sursa foto: Facebook ]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si