Ce pățesc de fapt pedofilii în închisoare! Un fost deținut rupe tăcerea: ”Din prădător vei deveni o pradă. Vei suferi precum victimele tale”

Un fost deținut, transformat în vlogger de succes, a povestit ce pățesc pedofilii în spatele gratiilor.

Author: Radu Constantin sâmbătă 17 august 2019 , 22:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Timișoreanul Dan Montana, fost deținut, actualmente artist hip-hop și vlogger de succes, a povestit ce se întâmplă în penitenciar cu pedofilii. El spune că aceștia primesc exact același tratament pe care l-au aplicat și ei victimelor lor iar cei care îi anunță pe ceilalți deținuți despre fapta pedofililor sunt chiar gardienii.

”Atunci când un pedofil ”cade” la pușcărie, primul care dă vestea e chiar gardianul. Gardianul e cel care spune celor din cameră: ”Vedeți că băiatul e pedofil. A violat un minor sau o minoră”. A violat un copil. De ce face asta? Poate pentru că și el, la rândul lui e tată, are un copil și orice om e sensibil când e vorba de subiectul pedofilie”, spune Dan Montana.

Citeste si: Hemoroizi externi – cauze si metode de tratament

Citeste si: Gina Pistol și Smiley au vorbit despre al doilea copil, chiar în ziua nunții! Vestea emoționantă pe care au dat-o- wowbiz.ro

Citeste si: Scrisoarea primită de familia Luizei Melencu. „Nu mai căutați fetele, sunt moarte”

Fostul deținut spune că pedofilii sunt agresați în închisori și ajung să ceară transferul de la un penitenciar la altul, în speranța că nu se va afla despre fapta lor. Ei sfârșesc însă prin a fi agresați din nou și din nou, într-un ciclu ce pare să nu se mai încheie.

Montana: ”Dacă ești pedofil, ei vor afla”

”Oriunde mergi, ”mandatul” tău merge cu tine. Oriunde mergi, dacă ai o faptă ca a lui, dacă ești pedofil, ei vor afla. Și tu vei suferi exact ca victimele tale: din prădător vei deveni o pradă. Nu-ți ia nimeni apărarea afară, darămite afară. Nu-ți ia nimeni apărarea când ești nevinovat. Darămite când ești pedofil. E ușor să violezi un copil, e ușor să rănești un om fără apărare, în general. Dar karma asta e atât de interesantă că la un moment dat te va pune în situația celui pe care tu l-ai rănit în trecut. Și atunci vei simți durerea celui pe care l-ai rănit pe propria piele”, a povestit fostul deținut Dan Montana.  

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si