Victima lui Dincă este din comuna Brâncoveni și povestește că a trecut prin chinuri de neimaginat din cauza monstrului din Caracal.

„A venit în grădină, m-a învârtit de păr, m-a sucit, m-a tras și m-a băgat în casă. Mi-a zis ce vrea să facem, m-a dezbrăcat și m-a abuzat. Am țipat, am țipat cât puteam, dar îmi spunea că dacă nu tac îmi dă în cap și după mă omoară(...)

M-a dus într-o cameră din spate, unde era un pat de fier, pe masă erau numai cuțite, de forme diferite, când le-am văzut m-am speriat” a mărturisit victima lui Gheorghe Dincă, la Antena 3.

Citeste si: Inginerul din Găești devenit cerșetor a murit

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Andrei Banu, ofițer de investigații criminale, face o analiză amănunțită a cazului „Caracal”. Seria dezvălurilor continuă de la 16:15

„Tremuram și nu mai știam de capul meu. Erau numai fiare în camera aia. M-a trântit pe pat și după ce m-a abuzat m-am dus să sap la porumbi, m-a trimis el...El se uita la un film de groază atunci, când mă abuza pe mine.

Numai la ăla se uita mereu și mă amenința. A zis că dacă spun cuiva mă omoară”, a mai declarat victima, la Antena 3.

Citeste si: VIDEO| Pregătiri pentru spectacolul dansului

Citeste si: Ce s-a întâmplat la spital cu polițistul care l-a convins pe Gheorghe Dincă să își recunoască faptele criminale?! Omul legii a mers la ortopedie! Am aflat motivul EXCLUSIV

Femeia a povestit că Gheorghe Dincă se uita la un film horror în timp ce o abuza, a amenințat-o cu moartea și chiar a pus-o să muncească în propria lui grădină, umilind-o.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si