Femeia din Chicago cunoscută sub numele de „răpitoarea de bebeluși din burta mamei”, cea care a ucis o adolescentă însărcinată și a luat copilul nenăscut din pântece, a fost condamnată la 50 de ani de închisoare, potrivit NY Post.

"Răpitoarea de bebeluși" și-a primit sentința

Clarisa Figueroa, în vârstă de 51 de ani, a primit sentința marți într-o sală de judecată din districtul american Cook, după ce a pledat vinovată de crimă de gradul I pentru uciderea în 2019 a tinerei de 19 ani, Marlen Ochoa-Lopez.

Citește și: Ce a dezvăluit expertiza în cazul tânărului care și-a ucis iubita, studentă la medicină în Timișoara? El nu a putut suporta despărțirea

Înainte de a încheia acordul de pledoarie, Clarisa Figueroa a stat în instanță și a ascultat mărturia familiei Ochoa-Lopez, care a spus că „pedeapsa nu va fi niciodată suficientă”, potrivit sursei citate.

criminala Clarisa Figueroa

Criminala Clarisa Figueroa, alături de victima sa inocentă 

[Sursa foto: Twitter ]

"Fiul meu nu își vedea mama niciodată"

„Pierderea vieții fiicei mele este ceva ce nu voi depăși niciodată”, a spus mama lui Marlen Ochoa-Lopez, Raquel Uriostegui, în declarația sa din fața instanței.

Yovanny Lopez, soțul lui Ochoa-Lopez și tatăl fiului lor mai mare și al bebelușului ucis, a scris: „Pedeapsa nu va fi niciodată suficientă pentru că fiul meu nu va putea niciodată să-și îmbrățișeze mama!”

Citește și: VIDEO- Familia Mirelei cere o pedeapsă mai mare pentru cel care a ucis-o cu sânge rece! Sora victimei a făcut dezvăluiri despre relația celor doi: „Eu o ajut pe ea, doar o ajut”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Mi-am pierdut familia și asta va rămâne mereu ca o rană deschisă”, a spus tatăl îndurerat în timp ce nu-și putea opri lacrimile în afara sălii de judecată, după sentință.

Împreună cu ajutorul fiicei sale, Desiree Figueroa, în vârstă de 29 de ani, femeia ucigașă aa ademenit-o pe tânăra mamă la casa familiei Figueroa cu promisiunea de a-i dărui haine gratuite pentru copilul ei nenăscut.

Tânăra de 19 ani, atrasă într-o capcană mortală

Tânăra de 19 ani, atrasă într-o capcană mortală

[Sursa foto: Twitter]

Cum a fost ucisă tânăra mamă de 19 ani

Perechea criminală, mamă-fiică, și-a dus la îndeplinire complotul sinistru pe data de 23 aprilie 2019.

Desiree i-a arătat mamei adolescente, însărcinată în nouă luni, un album foto cu fratele ei adult care murise recent.

În timp ce vedea albumul, Clarisa a venit în spatele ei și a sugrumat-o până la moarte cu un cablu, potrivit procurorilor din Chicago.

Bebelușul a refuzat să trăiască după ce mama lui a fost ucisă

Clarisa a ordonat apoi fiicei ei să-și ia un cuțit de măcelărie și i-au tăiat copilul din pântecele lui Ochoa-Lopez.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

După ce au scos copilul, cele două au învelit corpul mamei ucise în plastic și l-au aruncat într-un coș de gunoi în afara casei lor.

Clarisa a sunat apoi la 911, spunând că a născut un copil și că nou-născutul ei nu respiră.

Fiul lui Ochoa-Lopez a murit două luni mai târziu, după ce a suferit leziuni grave ale creierului.

crima bebelusi

Imagine șocantă: răpitoarea îi zâmbește bebelușului furat din burta mamei sale

[Sursa foto: Twitter / NY Post]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si