Ce pensie are Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din lume. Cu banii aceștia își crește fiica

Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din lume, a fost vreme îndelungată profesoară, iar pensie pe care o primește spune că este una "frumușică".

E. V., duminică 30 decembrie 2018 , 13:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Ce pensie are Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din lume

Cea mai bătrână mamă din lume spune că se descurcă să trăiască atât ea cât și fiica ei cu banii pe care îi primește de la Stat.

„Comparativ cu a altora, pensia mea este frumușică. Am o pensie de aproape 2000 de lei. Nu sunt mulți bani pentru două persoane, dar nici puțini. Dacă chibzuim acești bani foarte bine, ne ajung și, Slavă Domnului, ne descurcăm!”, a spus Adriana Iliescu, pentru Wowbiz.ro.

Ce pensie are Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din lume

Adriana Iliescu este atentă la reduceri și nu-i refuză fiicei sale nimic. „Nu ne plângem, alți pensionari o duc mai greu. Facem cumpărături de la piață, gătim, ne aprovizionăm din vara pentru iarnă și avem grijă pe ce cheltuim. Suntem atente și la reducerile de la mall. Când încep și aud de ele, profit că să o înnoiesc pe Eliza. Cumpăr un tricou, o bluza, o fustiță, ce îi trebuie oricărui copil”, a mai spus Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România.

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Ce face Cătălin Moroșanu în fiecare dimineață de când e la Survivor România 2021?... Ce face Cătălin Moroșanu în fiecare dimineață de când e la Survivor România 2021? Motivul pentru care se trezește înaintea tuturor
spotmedia.ro
Altă cale nu e! Bărbați sau puștani Altă cale nu e! Bărbați sau puștani
spotmedia.ro
Toți angajaţii de la Primăria Capitalei primesc spor de condiții vătămătoare de muncă,... Toți angajaţii de la Primăria Capitalei primesc spor de condiții vătămătoare de muncă, deşi lucrează într-o clădire reabilitată din centru. Salariul mediu e dublu faţă de media pe ţară
b1.ro
Lovitură grea pentru Diana Șoșoacă! Ar putea fi închis Lovitură grea pentru Diana Șoșoacă! Ar putea fi închis
infoactual.ro
Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare... Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare înfricoșător
infoactual.ro
Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Victor Socaciu. „Spitalul se supune... Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Victor Socaciu. „Spitalul se supune tuturor rigorilor legale…”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si