Fostul premier Nicolae Văcăroiu (76 de ani) duce o bătrânețe asigurată din punct de vedere financiar. Fost președinte al Senatului, prim-ministru, dar și președinte interimar al României, Nicolae Văcăroiu a fost între 2008 și 2017 și președintele Curții de Conturi.

Citeste si: Cum a apărut Elena Udrea în public! Detaliul pe care puțini l-au observat. În trecut, nu ar fi făcut niciodată așa ceva

Pentru funcția sa, demnitarul a încasat anual un salariu de 166000 de lei, adică aproximativ 14000 de lei pe lună. La acest total se mai adăuga și pensia de 62000 de lei pe an, adică alți 5000 de lei pe lună. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Nici partenera de viață a lui Văcăroiu, Marilena, nu stă rău la capitolul venituri. Soția lui Nicolae Văcăroiu, pe numele căreia se află multe din proprietățile familiei, încasează o pensie anuală de 50370 lei, adică peste 4000 de lei pe lună. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si