Fostul premier și lider PSD, Adrian Năstase a fost atras de ”gestica mâinilor” președintelui Klaus Iohannis din timpul ultimelor declarații de presă susținute de acesta. După ce în 14 mai, președintele a avut o declarație televizată în care a vorbit despre condițiile relaxării din timpul stării de alertă, Adrian Năstase a postat pe blogul său un scurt articol în care atrage atenția asupra mișcărilor mâinilor lui Klaus Iohannis.

Adrian Năstase susține că acum președintele și-a schimbat modul în care îți mișcă mâinile și mai mult, folosește des degetul arătător.

 ”Faceti un exercitiu si urmariti-l pe Johannis, la televizor, cu sonorul inchis. Veti observa o noua gestica a mainilor. Daca la inceputul epidemiei gesticula cu mainile deschise, pentru a sugera unitate si solidaritate, in ultimul timp foloseste sublinieri, nu doar cu pauze de discurs, ci si utilizand, tot mai des, degetul aratator.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Specialistii in comunicare stiu semnificatia…”, a scris Adrian Năstase pe blogul lui.

Citeste si: Klaus Iohannis a promulgat legea privind starea de alertă. Ce amenzi riști dacă încalci regulile

În urmă cu câteva săptămâni și Izabela Cristea, specialist în comunicarea non-verbală, a explicat pentru Stirilekanald.ro un alt gest obsesiv al președintelui Klaus Iohannis. Mai exact de ce președintele se trage frecvent, atunci când vorbește, de degetul inelar, în special în zona verighetei.

Vezi explicația specialistului AICI

Citeste si: VIDEO| Prudență între urgență și alertă. Iohannis: ”Dacă situaţia se va înrăutăţi, nu voi ezita să declar din nou starea de urgenţă”

Adrian Năstase i-a dat în judecată pe Klaus Iohannis și pe Ludovic Orban

Între Adrian Năstase și președintele Iohannis și premierul Ludovic Orban este un scandal declanșat de la decizia ultimilor doi de a-i retrage fostului politician o decorație importantă.

Fostul premier Adrian Năstase a deschis chiar un proces la Curtea de Apel Bucureşti, în care solicită judecătorilor anularea decretului semnat de preşedintele Klaus Iohannis, prin care i-a fost retras Ordinul Naţional "Steaua României", decoraţie primită în 2002, conform  Agerpres. Procesul a fost deschis în luna martie împotriva preşedintelui Klaus Iohannis şi a premierului Ludovic Orban, dar nu a primit încă un termen de judecată.

Decorația a fost retrasă după ce Adrian Năstase, cu două condamnări penale la activ, a fost văzut la recepția de la Palatul Cotroceni pe 1 Decembrie, de Ziua României.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si