Ce preț va avea PS5 în România, nouă consolă de la Sony

Mult așteptata consolă PlayStation5 (PS5) își face debutul peste aproximativ o lună, după mai mulți ani de așteptare. Au fost anunțate prețurile atât pentru piața occidentală, cât și pentru România.

Author: Razvan Ilie miercuri 07 octombrie 2020 , 17:26

consola PS5
Mai puțin de o lună până la lansarea PS5 în România
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

La sfârșitul lunii septembrie, Sony Interactive Entertainment (SIE) a anunțat că va lansa pe data de 19 noiembrie și în România mult așteptata consolă PlayStation 5.

Lansarea vine la o săptămână după lansarea din șapte piețe-cheie pentru Sony: SUA, Canada, Mexic, Australia, Noua Zeelandă, Japonia și Coreea de Sud.  

Ce preț va avea consola PS5 în România

Digital Edition va fi disponibilă la un preț de vânzare recomandat de 1.999,99 lei, iar consola PS5 cu unitate optică Blu-ray Ultra-HD va putea fi achiziționată la un preț recomandat de 2.499,99

lei.

SIE a prezentat și noi titluri care se adaugă portofoliului PS5, inclusiv Final Fantasy XVI, Fortnite, Hogwarts Legacy și un nou titlu God of War.

PS5
Ce preț va avea consola PS5 în România

Ce prețuri au accesoriile PS5 în România

SIE a anunțat și prețul pentru următoarele accesorii, care se vor lansa alături de consola PS5:

- Controler Wirelss DualSense (individual) – 349,99 lei (preț de vânzare recomandat)

- Căști fără fir cu microfon PULSE 3D – cu suport audio 3D și microfoane cu tehnologia dual noise-cancelling – 499,99 lei (preț de vânzare recomandat)

- Camera HD – cu obiectiv dual 1080p pentru ca gamerii să poată face streaming în timpul momentelor epice de gameplay – 299,99 lei (preț de vânzare recomandat)

- Telecomanda media – pentru a naviga cu ușurință printre filme și servicii de streaming – 149,99 lei (preț recomandat de vânzare)

- Stația de încărcare DualSense – pentru a încărca două controlere wireless DualSense simultan – 149,99 lei (preț de vânzare recomandat)  

ps5
Ce preț va avea consola PS5 în România

Detalii tehnice despre PS5

Atât PS5 Digital Edition, cât și consola PS5 cu unitate optică Blu-ray Ultra-HD vor utiliza același sistem dedicat ce integrează atât CPU, cât GPU, pentru grafică de înaltă fidelitate, până la rezoluția 4K, dar și același SSD ultra-rapid cu I/O (input/output) integrat care va livra încărcare extrem de rapidă.

De asemenea, ambele modele PS5 oferă o experiență imersivă mai profundă, datorită controlerului wireless DualSense și capabilităților audio 3D, astfel încât jucătorii să se bucure de aceleași experiențe de gaming transformaționale, indiferent de versiunea PS5 pe care o vor alege.

„Încă de când am anunțat pentru prima dată anul trecut noua noastră generație de console, am primit o susținere uimitoare din partea dezvoltatorilor și a fanilor jocurilor video din întreaga lume, iar acest lucru este cu adevărat impresionant", a spus Jim Ryan, Președinte și CEO Sony Interactive Entertainment.

ps5
Ce preț va avea consola PS5 în România

Noi jocuri lansate cu PS5

La portofoliul său de jocuri, SIE a dezvăluit că va adăuga o serie de noi titluri care vor fi disponibile pe PS5, printre care: Devil May Cry 5™ Special Edition (Capcom) Final Fantasy XVI (Square Enix) Five Nights at Freddy's Security Breach (Steel Wool Studios și ScottGames) Hogwarts Legacy (Warner Bros. Games) A new God of War title (Santa Monica Studio)

Cu titluri precum Marvel's Spider-Man: Miles Morales, Call of Duty: Black Ops Cold War și Demon's Souls, gama experiențelor unice de gaming ce vor fi disponibile pe consola PS5 reprezintă cea mai bună selecție din istoria PlayStation.

Jocurile exclusive SIE Worldwide Studios vor avea la lansare prețuri recomandate începând de la 299 lei până la 399 lei (preț recomandat). Pentru a susține comunitatea PlayStation4 în tranziția către noua generație, atunci când vor fi pregătiți, SIE va lansa versiuni PS4™ pentru câteva titluri exclusive: Marvel's Spider-Man: Miles Morales, Sackboy A Big Adventure și Horizon Forbidden West.

Aceste jocuri au fost concepute pentru ca utilizatorii să se poată bucura de funcționalitățile de ultimă generație ale consolei PS5, precum SSD-ul ultra-rapid și controlerul DualSense, însă și cei care dețin PS4 se vor putea bucura de aceste experiențe la lansare.

Versiunile digitale ale jocurilor lansate pentru PS4 includ un upgrade gratuit pentru ambele console PS5, iar versiunile pe disc PS4 ale acestor jocuri includ o actualizare gratuită pentru consola PS5 cu unitate optică Blu-Ray Ultra HD.

În plus, SIE a anunțat și Colecția PlayStation Plus, o gamă de jocuri PS4 care au definit generația, ce vor fi disponibile pentru membrii PS Plus pentru descărcare și experimentare pe consola PS5. Colecția PS Plus include jocuri extrem de apreciate, precum Batman Arkham Knight, Bloodborne, Fallout 4, God of War, Monster Hunter: World, Persona 5 și multe altele.

Sursa: SIE.com


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si