Ce s-a întâmplat cu bărbatul a cărui familie a fost spulberată de maşina lui Alin Cocoş, fiul vitreg al Elenei Udrea! Prahoveanul a fost condamnat pentru moartea soţiei şi a fiicei de doi ani | DEZVALUIRI

În 2008, fiul vitreg de la acea vreme al Elenei Udrea accidenta mortal o femeie şi un copil.

Author: D.C. sâmbătă 27 octombrie 2018 , 10:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Pe 22 februarie 2008, o femeie de 39 de ani şi fiica ei de doar 2 ani mureau într-un accident extrem de grav în care a fost implicat Alin Cocoş, pe atunci prezentat ca fiu vitreg al Elenei Udrea, consilier prezidenţial. 

Citeste si: Amintiri despre inspectorul Klaus Iohannis! Cum a pus viitorul preşedinte zeci de elevi să repete Bacul pentru că un profesor a încurcat plicurile

Nenorocirea a avut loc în apropierea oraşului Ploiesti. Alin era cu câţiva prieteni în maşină şi venea de la Braşov către Bucureşti într-un Audi A6. La un moment dat, la 50 de metri in fata lui, un autoturism Dacia cu număr de Prahova a ieşit de pe banda de contrasens şi a virat stânga. Alin Cocoş nu a mai putut evita accidentul şi l-a lovit din plin. În urma impactului au decedat Diana Elena Tache (39 de ani), fiica ei, Sabina (2 ani), în timp ce soţul femeii, Sorin Tache, care se afla la volan, a fost transportat la spital in stare grava.

Alin a mărturisit câteva zile mai târziu că regretă enorm incidentul, că imaginile cu sânge şi corpuri sfârtecate îi vor rămâne toată viaţa pe retină şi că ar fi preferat să moara el in acel accident.

Alin Cocoş, scos de sub urmărire, nu a venit nici la tribunal

Până la urmă, procurorii l-au scos pe Alin Cocoş de sub urmărirea penală şi l-au trimis în judecată pe soţul femeii moarte. Un an şi jumătate mai tarziu, bărbatul a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare cu suspendare pentru uciderea propriei soţii si a fiicei lor. De asemenea, instanta a hotărât ca firma de asigurări să plătească 10.000 de lei rudelor femeii, care s-au constituit în parte civilă în proces. Alin Cocos nu a fost citat nici măcar ca martor în instanţă.

 

 

 

Sorin Tache are în prezent 50 de ani şi locuieşte în judeţul Prahova. Mama lui nu a putut trece peste tragicul eveniment şi a murit la câteva luni dupa ce a aflat că fiul său urmează să răspundă în faţa legii pentru moartea propriei familii.

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si