Ce s-a intamplat la 40 de zile de la inmormantarea parintelui care crestea 117 copii! Mormantul a luat foc

Parintele Mihai Negrea, cel care a crescut 117 copii orfani, abandonati si saraci, a fost inmormantat pe 29 ianuarie, in curtea Manastirii Podul Cosnei din Suceava. Recent, preoteasa, preotii si copiii pe care i-a crescut i-au facut parastas de 40 de zile.

Author: G.G. Webeditor: Mihai Dragan vineri 10 martie 2017 , 08:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Au trecut mai bine de 40 de zile de cand parintele Mihai Negrea s-a stins din viata, iar cei 117 copii, dar si oamenii bisericii inca il plang la mormant. Preotul a fost inmormantat in curtea manastirii, chiar langa biserica noua pe care a sfintit-o la inceputul lunii noiembrie a anului trecut.

Zilele trecute, preoteasa Iulia, impreuna cu oamenii bisericii, i-au facut parastas de 40 de zile si au impartit zeci de pachete. La scurt timp, la mormantul preotul s-a aprins o flacara imensa, conform celor din  manastire.

Citeste si: Zeci de coroane si sute de oameni la priveghi la Parintele Mihai Negrea! Vezi unde va fi inmormantat preotul care crestea 117 copii orfani!

Preoteasa Iulia
“Preoteasa i-a facut pomana de 40 de zile. S-a facut slujba, s-au impartit pachete multe, bogate, au fost multi oameni. Din cauza unei lumanari a luat foc mormantul. Au ars cateva coroane, dar oamenii din manastire l-au stins repede si i-au pus alte coroane si flori. Chiar inainte de parastasul de 40 de zile, unul din preoti l-a visat pe parintele Mihai Negrea cand ii spunea sa-i faca o pomana ca la carte”, sustin oamenii
din manastire.

Asa arata mormantul parintelui la o saptamana de la inmormantare
Preotul Mihai Negrea, de la Manastirea din Podul Cosnei, o localitate din apropierea orasului Vatra Dornei, judetul Suceava, s-a stins din viata la varsta de 64 de ani, iar conform celor din manastire, avea probleme grave de sanatate in ultima perioada de viata.

Cei care vor sa-i ajute pe cei 117 copii orfani o pot face la:

Asociatia Mihail si Gravril Podul Cosnei

CIF 26179032

Banca Raiffeisen

RO45RZBR0000060012128463 – Cont LEI

RO93RZBR0000060012128472 – Cont EURO


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si