Ce s-a întâmplat la tribunal cu firma Monicăi și a lui Irinel Columbeanu? Procesul are următorul termen în noiembrie EXCLUSIV

Cel mai mediatizat cuplu monden acum mai bine de un deceniu, Monica și Irinel Columbeanu au în comun și o firmă care se zbate să obțină falimentul în instanță.

Author: Petru Luca miercuri 16 septembrie 2020 , 15:11

Irinel și Monica
Irinel Columbeanu și Monica au împreună o fată
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cel mai mediatizat cuplu monden acum mai bine de un deceniu, Monica și Irinel Columbeanu au în comun și o firmă care se zbate să obțină falimentul în instanță.

Fostul manechin și cunoscutul om de afaceri au fost căsătoriți din 2006 până în 2011, fiecare apariție tv sau la vreun eveniment a celor doi născând mereu o mulțime de comentarii. După separare, Monica Gabor s-a mutat în Statele Unite, împreună cu noul iubit, Mr. Pink, stabilindu-se în uriașa vilă a acestuia din California, în timp ce Irinel Columbeanu și-a refăcut și el viața sentimentală, dar la nivelul afacerilor a înregistrat un recul major față de vremurile lui de glorie

Citeste si: Irinel Columbeanu are datorii de 3 milioane euro la bancă! ”Columbeanitul”- pariul pierdut de fostul milionar

În iarna lui 2018, Fiscul a cerut Tribunalului București dizolvarea firmei ”Monica Columbeanu Media SRL”, firmă unde Monica deținea 99% dintre acțiuni, iar Irinel Columbeanu restul de 1%. Având pe minus circa 20.000 de euro, firma era o piatră de moară pentru cei doi foști soți, așa că după ce instanța a stabilit lichidatorul judiciar, unul pe placul lui Irinel, procesul a mers mai departe și firma era ca și intrată în faliment. 

Firma lui Irinel și a Monicăi Columbeanu se judecă acum cu Fiscul prin intermediul lichidatorului judiciar 

Numai că, în iulie anul curent, după încetarea stării de urgență și reluarea parțială a activităților instanțelor din România, Tribunalul București a avut un nou termen în respectivul proces, de această dată miza fiind disputa firmei foștilor soți Columbeanu cu Fiscul. 

Irinel și Monica
Irinel și Monica au reprezentat multă vreme cel mai mediatizat cuplu monden

”Admite cererea debitorului SC MONICA COLUMBEANU MEDIA SRL prin lichidator judiciar. În temeiul art. 145 alin. 1 raportat la art. 71 alin. 1 din Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, dispune intrarea în faliment prin procedura simplificată a debitorului SC MONICA COLUMBEANU MEDIA SRL. Constată că debitorul este dizolvat anterior formulării cererii introductive. Dă dispoziţie tuturor băncilor la care debitorul are disponibil în conturi să nu dispună de acestea fără un ordin al judecătorului sindic sau al lichidatorului judiciar, obligaţia de înştiinţare a băncilor revenindu-i lichidatorului judiciar”, așa a sunat hotărârea judecătorilor. 

Următorul termen în proces a fost stabilit pentru 10 noiembrie anul curent, la Tribunalul București. 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si