Teodor Meleșcanu este o figură marcantă a vieții politice autohtone din ultimii 30 de ani, ocupând de-a lungul timpului tot felul de funcții înalte, cum ar fi cea de ministru de externe sau ministru al Apărării Naționale. În prezent senator, demnitarul de 79 de ani și-a actualizat ultima dată declarația de avere în februarie 2020, în care a trecut toate sursele sale de venit. 

Citeste si: Dramă uriașă în politica românească! O fostă deputată PSD a fost răpusă de o boală teribilă

Astfel, pentru funcția de ministru de externe, pe care a ocupat-o ultima dată între ianuarie 2017-iulie 2019, Meleșcanu a încasat anul trecut suma de 132.200 lei, la care s-au adăugat 73354 lei ca profesor la SNSPA, 7418 lei ca profesor la Universitatea Hyperion și 76568 lei ca salariu pentru funcția de senator. La acest total se adaugă și suma anuală de 116.168 lei, pe care Meleșcanu o încasează pe post de pensie din partea Ministerului de Externe. 

Cumulat, Meleșcanu a încasat anul trecut- din salariu, colaborări și pensie- impresionanta sumă de 405.708 lei, ceea ce înseamnă că politicianul a primit lunar 33809 lei, adică circa 6900 euro.  

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Soţia sa, Viki, fost expert în ministerul Economiei, a moştenit o pădure de 4,5 hectare şi un teren, fiind şi proprietara unei vile de 586 de metri pătraţi din Chiajna, în care locuieşte alături de actualul senator. 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si