Ce se afla azi in locul studioului unde Madalina Manole a inregistrat in ultima zi a vietii? Un magazin de delicateturi frantuzesti a aparut acolo

Locul din care Madalina Manole a plecat spre moarte a avut, la randul lui, un destin trist.

Radu Constantin, luni 16 aprilie 2018 , 11:16

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In seara zilei de 9 iulie 2010, Madalina Manole pleca de la studioul de inregistrari din Calea Victoriei nr 25 spre casa. A doua zi avea sa fie gasita moarta, in holul din fata baii, de la parterul vilei sale din Otopeni. Dupa moartea Madalinei, locul unde vedeta inregistra a ramas multi ani parasit.

In 2010, micul spatiu comercial de la parterul blocului era inchiriat de interpretul Gheorghe Gheorghiu, care deschisese acolo un studio de inregistrari cu un nume parca predestinat – Spirit Studio. Acesta n-a rezistat mai mult de un an la adresa de la care cantareata a plecat spre moarte. A fost scos ulterior spre inchirere, insa pana anul trecut nu s-a gasit nici un client.
De asemenea, magazinele din jur s-au deschis si s-au inchis in cateva luni. Un sediu de banca, un outlet de imbracaminte, o farmacie, toate s-au inchis „ajutate” si de santierul care a durat ani intregi la un hotel lipit de blocul in care acestea se aflau.

Anul trecut, aici s-a deschis un magazin de delicateturi frantuzesti, care apartinea de un restaurant cu sediul in Piata Amzei. Oamenii care locuiesc in zona spun ca nu l-au mai vazut de mult timp deschis si ca acolo a ramas doar o firma si o usa ca de garaj vopsita cu graffiti. De altfel, nici site-ul restaurantului nu mai poate fi accesat, iar pagina de Facebook n-a mai fost actualizata de doi ani.

Probabil ca putini dintre clientii magazinului au stiut ca acolo a fost vazuta ultima oara Madalina Manole si ca locul este intr-un fel „incarcat” de aceasta amintire. Se spune ca artista devenise obsedata de munca in ultimul an al vietii si isi petrecuse mult timp in studioul din Victoriei, sperand ca va reusi sa intre iar in circuitul artistilor de top, acolo unde fusese odinioara.

Te-ar putea interesa si