Ce se intampla acum cu averea lui Dan Condrea! Judecatorii au decis: vaduva sefului Hexi Pharma a tras lozul cel mare

Uliana Ochinciuc, vaduva lui Dan Condrea, a intrat in posesia unei mari parti a averii sefului Hexi Pharma, dupa ce i-a dat in judecata pe copiii acestuia.

Webeditor: A.N. Author: Radu Constantin joi 01 martie 2018 , 09:45

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Uliana Ochinciuc, vaduva lui Dan Condrea, a obtinut in instanta calitatea de mostenitor legal al sefului Hexi Pharma, decedat intr-un accident de circulatie in 2016. Pentru acest lucru, ea a fost nevoita sa-si dea in judecata propriul copil (David Condrea), precum si pe fiica lui Dan Condrea cu prima sotie, Laura Georgescu (Magdalena Condrea).

Astfel, printr-o decizie judecatoreasca, Uliana Ochinciuc a obtinut dreptul de proprietate asupra unui imobil din sectorul 3, a 93,75% din capitalul social al Hexi Pharma, 80% din Hexi Med, 90% din Health Services Company si 90% din Signum Service. Judecatorii au decis ca Uliana Ochinciuc are drept asupra bunurilor enumerate mai sus incepand cu data de la care vaduva lui Condrea a initiat actiunea (11.10.2016). Decizia nu este insa definitiva si a fost atacata de Magdalena Condrea (reprezentata de mama ei).

Uliana Ochinciuc a obtinut in instanta si instituirea sechestrului judiciar asupra tuturor bunurilor mai sus mentionate, inclusiv asupra imobilului din sectorul 3. Femeia a deschis mai multe actiuni in acest sens pentru ca acestea sa nu fie instraintate pana la o decizie defitnitiva a judecatorilor. 
 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si