Evenimentele din august o vor urmari toata viata pe Jandarmerita Stefania Nistor! Atunci, tanara, in varsta de 23 de ani, a fost batuta cu bestialitate de un grup de protestari dupa o ambuscada produsa langa un fast-food la mitingul din Piata Victoriei!

Dupa incidente, Stefania a acuzat dureri cervicale si imediat a fost transportata la Spitalul Floreasca, acolo unde a primit si ingrijirile medicale de urgenta! Initial, s-a crezut ca are fracturi la nivel cervical, insa, din fericire, situatia nu a fost atat de grava si ea a scapat doar cu urmele loviturilor primite in

ceafa!

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă- wowbiz.ro

Pe de alta parte, in ciuda faptului ca nu prezenta probleme de alt gen, jandarmerita a ramas la clinica bucuresteana. “Doctorii au hotarat sa o mai tina 24 de ore sub observatie si sa ii faca o tomografie”, au spus surse apropiate! Mai mult, decizia a de a fi supravegheata a fost luata, sustin aceleasi persoane, si dintr-un alt motiv. Tanara politista ar fi trecut prin clipe de cosmar in acea seara! Jandarmerita Stefania i-a socat pe medici in momentul in care a fost internata! “Avea halucinatii, se comporta ciudat, spunea ca retraieste momentele in care o bateau protestatarii nervosi”, au povestit persoane din preajma ei!

Jandarmerita Stefania a ajuns din nou la medic!" Violentele acelea nu vor fi uitate de ea niciodata"

O perioada dupa externarea din spital, tanara a stat acasa si a incercat sa se linisteasca! Insa, nu multa vreme, caci, conform contractului de munca, ea a trebuit sa se intoarca la serviciu. Totusi, sefii femeii au luat si cateva decizii importante, printre care si unele legate de starea ei de sanatate din toate punctele de vedere. Astfel, din spusele apropiatilor, jandarmerita Stefania a ajuns din nou la medic! De data aceasta, pentru a nu avea probleme viitoare sau tulburari de comportament, a fost consultata neurologic si i s-a administrat si un tratament psihiatric.

“Era normal ca dupa tot ce s-a intamplat, Stefania sa fie in atentia medicilor! Pana la urma, tot ce s-a petrecut in Piata Victorieia fost extrem de grav si a afectat-o teribil! Violentele acelea nu vor fi uitate de ea niciodata! De aceea, era imperios necesar sa ia medicamente care sa o ajute sa isi revina cat mai rapid”, au dezvaluit persoane apropiate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si