Procesul la capătul căruia Cristian Pomohaci va afla ce pedeapsă primeşte pentru evaziune fiscală a început cu o amânare. Fostul preot şi-a recunoscut fapta în schimbul promisiunii procurorilor că vor cere doar un an de închisoare cu suspendare. Acordul de recunoaştere a vinovăţiei rezultat trebuie însă să primească şi girul unui judecător, în acest sens deschizându-se o acţiune la Tribunalul Mureş.

La prima înfăţişare însă, Pomohaci a lipsit, iar judecătorii s-au văzut nevoiţi să amâne cauza.

Ei vor trebui să reia procedura de citare a inculpatului şi să aducă la cunoştinţa avocatului acestuia data noului termen. Acesta s-a stabilit pentru 19 decembrie, în pragul sărbătorilor de iarnă. De cele mai multe ori, în astfel de procese nu există surprize, iar pedeapsa propusă de proucuror în acord rămâne valabilă şi după încheierea procesului.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a spus că și-ar fi înșelat soțul cu Iuly Neamțu! Cum comentează zvonurile despărțirii de Cătălin Vișănescu: „Da, sunt om! Și eu am probleme”- wowbiz.ro

Cristian Pomohaci a recunoscut că în perioada ianuarie 2012 – octombrie 2017, s-a sustras de la plata obligaţiilor fiscale în legătură cu închirierea a 11 imobile, suma nedeclarată ridicându-se la 152.883 euro. Pomohaci s-a angajat să plătească prejudiciul creat în acest dosar.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si