Luna plină  se referă la confortul, securitatea și odihna noastră.

Totodată, în fiecare lună, pe măsură ce luna intră în diferite faze, energia se va schimba.

Când va fi luna plină în august?

Faza de lună plină  este cunoscută pentru faptul că aduce sentimente și emoții intense. Următoarea Lună Plină va avea loc pe 11 august 2022.

Ce se spune despre nopţile cu lună plină?

Nopțile cu lună plină au semnificații magice. Dincolo de conotațiile ciudate atribuite perioadei când e lună plină, există și o serie de superstiții care se pare că aduc noroc.

Una dintre ele este aceea că grădinarii consideră că este bine ca în perioada cu lună plină să se planteze copaci deoarece pământul este mai fertil.

Animalele au nevoie de mai multă atenție când e lună plină deoarece sunt mai agitate și pot deveni violente în această perioadă. 

Nopțile cu lună plină nu au fost analizate doar prin prisma tradițiilor sau a superstițiilor, ci și din punct de vedere științific. Atunci când este lună plină sunt mai multe cutremure, iar mareele sunt de o amplitudine mai mare.

Când e lună plină se recomandă să avem grijă la programul de somn, dar și la stările prin care trecem. În perioadele în care luna este plină, devenim mai agitați și anxioși.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Soțul Ancăi Molnar aproape că a cedat la o zi de la înmormântarea make-up artistei: "Mi-e atât de dor deja"- wowbiz.ro

Potrivit psihologilor, este indicat să facem multă mișcare și activități care ne aduc stare de bine.

Plimbările în natură sunt benefice pentru cei sensibili la schimbările astrului selenar.

O superstiție mai puțin cunoscută este aceea că femeile care privesc luna plină pot rămâne însărcinate, iar cele care nasc în perioada cu lună plină vor avea copii sănătoși și puternici. 

Nopțile cu lună plină reprezintă un bun prilej de a face planuri de îmbogățire, iar dorințele legate de bani vor fi mai ușor îndeplinite.

În perioadele cu lună plină nu este tocmai favorabil să avem conflicte cu vecinii pentru că acestea ar putea degenera și putem avea mari probleme.

Citeste si: Luna Plină 12 august 2022: Surprize majore pentru toate zodiile

Citeste si: Cum a început povestea de dragoste dintre Maria Cârneci și soțul său, Romulus Petrescu: „Cam așa a început povestea noastră. Nu frumoasă, cea mai frumoasă.”- kfetele.ro

Citeste si: Momente memorabile pe Arena Națională. Membrii trupei Coldplay, gest inedit pentru Babasha, în a doua seară de concert- VIDEO- radioimpuls.ro

Nopțile cu lună plină au o influență deosebită asupra oamenilor, iar practicile din această perioadă sunt printre cele mai neobișnuite.

Potrivit studiilor, majoritatea persoanelor suferă de insomnie când e lună plină, iar medicii ne oferă câteva soluții. Se pare că razele lunii ar acționa asupra melatoninei, hormonul care reglează somnul.

Pentru a gestiona această problemă se recomandă ceaiurile din plante, dar și uleiul de lavandă care face minuni când este vorba de tulburările de somn. 

Puțini sunt cei care știu ce se face când e lună plină și cât adevăr există dincolo de superstițiile legate de această perioadă. Fie că este vorba de insomnie, stări de agitație sau practici neobișnuite, nopțile cu lună plină sunt considerate magice și pline de mister.

Citeste si: Lună Plină în zodia Vărsător pe 12 August 2022. Cum impactează zodiile acest aspect astrologic


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si