Horoscop luna mai 2022.   Descoperă horoscopul pentru luna mai 2022! Care sunt zodiile favorizate de astre în această lună?

Horoscop mai 2022: surprize pe plan amoros pentru anumite zodii

Iată  horoscopul lunii mai 2022  pentru toate semnele zodiacale!

horoscopul lunii mai 2022: surprize pe plan amoros

Berbec

În această lună Berbecii își doresc să cunoască oameni noi și să împărtășească cu ei momente unice.

Astfel, luna mai vine cu noi experiențe pentru nativii Berbec. Vă așteptați să cunoașteți oameni noi care să vă schimbe viziunea despre lume. Berbecii vor lua cele mai bune decizii chiar și sub presiuni. 

Taur

Pentru Tauri, luna mai vine cu dorința de iubire și de contact fizic. Totodată, poți cădea în capcana geloziei și ai putea avea tendința de a-ți controla partenerul, lucru care ar putea duce la dezamăgiri. Oferă-i partenerului spațiul necesar și bucură-te de clipele petrecute în compania lui.

Gemeni

În luna mai, accentul cade pe relațiile sentimentale, dar și pe cele cu cei dragi. Găsești armpnia, iar emoțiile se vor stabiliza. Ai puterea de a-i întoarce de partea ta pe cei care s-au distanțat în ultima perioadă și veți găsi un numitor comun. Se pot crea dependențe, atenție mare la ceea ce faceți pentru a nu vă lăsa copleșit de emoții.

Rac

Problemele care s-au adunat de ceva vreme reapar în relația de cuplu în luna mai. Aceste lucruri îi vor obosi pe nativii Rac, dar trebuie să le rezolve pe rând. Dacă sunteți singur, această perioadă nu este una potrivită pentru a vă face o relație.

Leu

În luna mai Leii încep să se gândească mai mult la viața de familie și apare dorința de a aprofunda relația cu partenerul și eventualii copii.

Veți pune accentul pe familie și pe fericirea celor dragi. Dacă ești singur, luna aceasta este perfectă pentru a întâlni pe cineva, profitați de această oportunitate și ieșiți cât mai mult în lume. Horoscopul spune că ar putea exista ceva care să vă schimbe viața, este o lună a dragostei; s-ar putea să primiți vești minunate despre căsătoria sau sarcina cuiva.  

Fecioară

Pentru Fecioare este o lună plină de provocări și emoții. În special în domeniul profesional unde vă veți întâlni cu câteva obstacole pe care va trebui să le depășiți și veți câștiga în acest fel experiență. În relația de cuplu vă luptați cu teama de sinceritate, care s-ar putea întoarce la un moment dat împotriva voastră ca un bumerang. Dacă sunt lucruri care nu vă plac la partener spuneți acum și nu mai așteptați.

Balanță 

În luna mai, Balanțele sunt preferate din punct de vedere amoros. Dacă ești într-o relație poți aștepta să se reaprindă scânteia. Vă veții simți mai îndrăgostit ca oricând și veți tânji din nou unul după celălalt. Dacă ești singur, te așteaptă o perioadă plină de flirt și nopți nedormite.

Citeste si: Principalele aspecte astrologice ale lunii mai 2022. Ne așteaptă schimbări importante și radicale care aduc în prim-plan iubirea de sine

Carisma ta va străluci de departe și vei fermeca aproape pe oricine doar zâmbindu-i. Veți avea parte de prosperitate în toate aspectele vieții, datorită lui Venus. 

Scorpion

Scorpionii au parte de o lună plină de iubire și de emoții intense. Este o perioadă extraordinară pentru a merge cu cei dragi într-o vacanță, o ocazie unică de a petrece timp împreună. Dacă nu ai un partener, ai o șansă mare de a întâlni persoana potrivită pentru tine în această lună. Nu vei avea cine știe ce lucruri de rezolvat, iar din acest motiv radiezi de energie pozitivă șiîi vei uimi pe cei din jur cu acest lucru.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

horoscopul lunii mai 2022: surprize pe plan amoros

Săgetător

Este o lună în care Săgetătorii au șansa de a se dezvolta din punct de vedere personal. Sunt deschiși la experiențe noi, mai ales în relații. Ar fi bine să dai frâu liber emoțiilor, să renunți la sensibilitate și să le observi cu atenție, iar apoi să tragi o concluzie. Acest lucru te poate ajuta să progresezi în viață. În această perioadă, îți vei organiza prioritățile și obiectivele și le vei respecta. 

Capricorn

În luna mai vei reuși să faci tot ceea ce ți-ai propus fără a te împiedica de obstacole. Îți place să fii în centrul atenției, nu te va interesa dacă oamenii vorbesc frumos sau nu despre tine, ci vei dori doar să fii subiectul conversațiilor lor. 

Citeste si: Lună nouă în Taur pe 30 aprilie 2022. Cum vor fi afectate zodiile

Va fi bine să adaugi niște exerciții fizice în agendă; corpul tău îți va mulțumi mai târziu. Concentrează-te pe obiectivele tale!

Vărsător

În această lună vei fi tulburat din punct de vedere sentimental. Vei începe să te întrebi dacă partenerul tău este cel potrivit, iar amintirile vechii tale iubiri vor începe să apară și vei începe să îi compari pe cei doi. Este foarte important să găsești un echilibru interior și să te deconectezi de tot ceea ce îți face rău pentru o perioadă. Găsește câteva activități care să te scape de gânduri. Poți sta de vorbă cu un prieten pentru a reuși să mai scapi de gândurile negative.

Pești

Peștii sunt copleșiți de iubire în luna mai. Este o perioadă plină de tandrețe și afecțiune. Este luna ideală pentru a cunoaște persoane noi și pentru a consolida actualele relații. Veei atrage atenția celor din jur care vor fi fermecați de tine. Îi vei ajuta pe cei din jur și astfel îți vei putea pune în ordine gândurile. S-ar putea să ajungeți la niște concluzii în ceea ce privește relația cu partenerul.  

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citeste si: Horoscopul weekendului 23-24 aprilie 2022. Zodiile vor avea parte de mai multă agitație, dar și de interacțiune

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si