Cu o energie molipsitoare, plină de optimism, Roxana Nemeș le-a dezvăluit fanilor, prin intermediul matinalului “Dimineața cu noi”, ce planuri are pentru următoarea perioadă, mai ales că se apropie ziua ei de naștere.

Citeste si: “Casa iubirii” va primi invitaţi speciali în fiecare sâmbătă: specialişti în diferite domenii şi artişti ai momentului sau chiar membri ai familiilor concurenţilor

“Vine ziua mea și de mult îmi doresc că, de ziua mea, dimineață la micul dejun, să beau un prosecco sau mimosa (cocktail – n.r.).

Nu mi-a ieșit în niciun an, doar serile, la petrecere cu prietenii, dar niciodată dimineața n-am putut să-mi fac pofta asta, pentru că aveam treabă în ziua respectivă, trebuia să și conduc …  😊. De data asta, neapărat, vreau să beau prosecco, sau mimosa dimineață, și să am view-ul (priveliște/vedere n.r.) frumos! (…) Merg în Italia, în Positano, câteva zile, așa … de ziua mea, să-mi fac <pofta>!”,  spune artista.

Ce-și dorește Roxana Nemeș de ziua ei? Dezvăluiri inedite în platoul emisiunii “Dimineața cu noi”

Totodată, îndrăgita artista ne-a prezentat, în cadrul matinalului “Dimineața cu noi”, ultima piesă muzicală, “Tzuki, tzuki”, pe care le-o dedică fanilor săi. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Ce-și dorește Roxana Nemeș de ziua ei? Dezvăluiri inedite la “Dimineața cu noi”

Citeste si: Mioara Velicu, Doamna cântecului popular moldovenesc, invitată duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

“A ieșit un clip demențial, piesă este pe personalitatea mea, veselă, cu energie … să zâmbim!”,  a spus Roxana Nemeș. 

Citeste si: “Casa iubirii”, reality show-ul prezentat de Andreea Mantea, începe pe 4 aprilie, la Kanal D!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si