Ce spune Denise Rifai despre Adrian Năstase, invitatul din această seară de la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

“Vom vedea un Adrian Năstase care a răspuns unor întrebări ce, poate, nu i-au fost niciodată adresate într-un mod atât de clar și de ferm!”

Author: Andreea Bolocan marți 05 ianuarie 2021 , 14:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Adrian Năstase vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, în această seară, emisiune difuzată la ora 22:30, la Kanal D! Fostul Premier al României și unul dintre cei mai vocali lideri politici

din perioada post decembristă, Adrian Năstase va fi pus în fața celor 40 de întrebări tranșante, menite să aducă lămuriri într-o serie de aspecte de țin atât de viața personală, cât și cea profesională.

Invitatul emisiunii, Adrian Năstase va povesti cele mai cumplite momente din viața sa

Citeste si: Ce avere are Adrian Năstase și câte case? Fostul premier deține un teren impresionant la Cornu

Adrian Năstase va vorbi despre momentele delicate întâmpinate de-a lungul vieții, perioada de detenție, dar și episodul dramatic al tentativei de sinucidere, care și-au pus amprenta puternic asupra sa.

“L-am găsit pe Adrian Năstase plin de viață, determinat, în cadrul interviului de la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”. Știu că este o personalitate publică controversată, știm bine despre dosarele și condamnările pe care le-a avut, știm bine, de asemenea,  că a fost Premierul României și Președintele PSD. În  mod cert, diseară va fi o mare surpriză pentru toată lumea, pentru că vom vedea un Adrian Năstase care a răspuns unor întrebări ce, poate, nu i-au fost niciodată adresate într-un mod atât de clar și de ferm”,  a spus Denise Rifai.

Citeste si: Adrian Năstase, invitatul din această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, începând cu ora 22:30, la Kanal D

Denise Rifai îi va adresa lui Adrian Năstase întrebări incomode

“Ați vrut cu adevărat să vă sinucideți?”, “V-ați ascuns averea în spatele mătușilor?”, “V-a supărat porecla de ”Bombonel”?”, “De ce nu vă este simpatic Traian Băsescu?”, “Ați vândut România pe bucăți?”, “Vă face plăcere să ucideți animale?”, “Veți candida la Președinție în 2024?”,  sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate politicianului Adrian Năstase de către Denise Rifai în ediția din această seară a emisiunii, difuzată la ora 22:30, la Kanal D!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si