În octombrie, Alina divorţase, la notar, de Marius Franţulescu, bărbatul cu care era căsătorită de câţiva ani şi cu care avea un băieţel, Luca, de 3 ani. Femeia, care este poliţistă, este blogger în timpul liber, iar pe pagina sa, a dat de înţeles în câteva postări că viaţa ei s-a schimbat.

Astfel, pe 27 octombrie, într-o postare, Alina, fostă Franţulescu spunea: ” Povesteam acum câteva zile în câteva stories despre nişte schimbări...

schimbări pe mai multe planuri”. Este de altfel şi ultima postare a tinerei, pentru că doar câteva zile mai târziu, pe 2 noiembrie, viaţa ei avea să fie distrusă chiar de cel care-i fusese soţ.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Nu ştiu mulţi ce s-a întâmplat între cei doi de au decis să se despartă. Cu doar câteva săptămâni înainte fuseseră împreună în vacanţă, păreau o familie fericită. Chiar şi divorţul se pare că a fost unul civilizat, care a avut loc la notar, cei doi împărţind şi custodia băieţelului.

De altfel, sâmbătă dimineaţă, Luca a fost adus de mamă la tatăl lui, cel care câteva ore mai târziu avea să-l ucidă.

Poliţistul Marius Franţulescu probabil că şi-a premeditat fapta pentru că în urmă cu o zi făcuse cerere pentru a-şi lua pistolul din dotare acasă. Cu respectiva armă îşi ucisese apoi copilul şi se omorâse şi el. Apropiaţii spun că probabil a făcut-o din răzbunare,  fiind gelos pe fosta soţie pe care o bănuia de o relaţie cu un coleg de serviciu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si