Ce ținută purta tânăra pe care echipajul de zbor a vrut s-o dea jos din avion pentru că era prea dezbrăcată. Scandal imens: "Au făcut comentarii la microfon despre mine"

O tânără a povestit supărată ce i s-a întâmplat în avion, când se îmbarcase din Birmingham pentru Tenerife.

R.L., vineri 15 martie 2019 , 15:39

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Fata purta o pereche de pantaloni largi și o simplă bustieră, iar echipajul de zbor a vrut s-o dea jos din avion pe motiv că este prea dezbrăcată.

Tânăra, luată la mișto de echipajul de zbor

Emily O'Connor a fost șocată să afle că va trebui fie să se îmbrace, fie va fi dată jos din avion. Angajații liniei aeriene au spus clar că într-o astfel de ținută nu va putea rămâne la bordul aeronavei pentru a-și continua călătoria.

Citeste si: Sora unui cunoscut artist a murit la numai 18 ani în urma unui stop cardiac

 

"Avionul nu a plecat până când nu m-am acoperit. Au făcut comentarii la microfon despre mine și m-au lăsat să tremur de nervi", a povestit Emily într-o postare pe Twitter.

Tânăra britanică a povestit că a împrumutat o jachetă de la verișoara ei, iar echipajul de zbor a fost de acord s-o lase în avion.

Reprezentanții companiei aeriene au făcut declarații cu privire la această situație.

Citeste si: "Tatăl nostru a abuzat-o sexual pe sora mea. După ce a lăsat-o însărcinată, a ucis-o" - Strigătul disperat de ajutor al unui tânăr care a asistat la scene oribile în propria casă

"Situația putea fi tratata cu mai multă diplomație. Clienții cu ținuta nepotrivită nu vor avea voie să călătorească dacă nu își schimbă ținuta, iar dacă aceștia nu au această posibilitate vor fi dați jos din avion", se arată în comunicatul liniei aeriene.

Te-ar putea interesa si