Ce tip de femeie aborda criminalul din Caracal pe internet pentru partide amoroase! Avem dezvăluiri noi despre Gheorghe Dincă

După perchezițiile făcute în laptop-ul criminalului din Caracal au apărut informații și despre preferințele lui sexuale

Author: Lia Popescu vineri 09 august 2019 , 21:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

În fiecare zi apar noi informaţii importante în cazul Caracal. Anchetatorii au făcut, joi, percheziţia informatică a telefoanelor şi a laptopului găsite în casa lui Gheorghe Dincă, dar şi a unor stick-uri de memorie, în care s-au găsit…lucruri interesante!

"Era preocupat de sex", susţine Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, care mai spune și faptul că au fost descoperite probe care să îl incrimineze pe suspect.

Are poate chiar mii de poze. Ne-a fost imposibil să le vedem pe toate, s-au văzut în mare parte şi au fost căutate anumite fotografii după descrierea lui. Fiind atât de multe, nu au putut fi vizionate toate: are un laptop, aparatul de fotografiat, nişte carduri... Vor trebui identificate acele persoane şi el să dea explicaţii pe fiecare fotografie în sine. Fiecare în parte va fi descrisă(...) Era obsedat de tot ce însemnau relaţiile intime... din căutări, din tot",  a declarat Tonel Pop la Antena3.

Citeste si: Mădălina Crețan, adevărul despre moartea soțului ei: "A avut perioade în care s-a chinuit" Iris, fiica lui Nosfe, a presimțit moartea tatălui său- kanald.ro

Citeste si: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”- wowbiz.ro

Citeste si: Mesaj emoționant al lui Alexandru Cumpănașu: „Mor cu ei de gât! Nu avem certitudinea că Alexandra e decedată”

Citeste si: Florin Zamfirescu e convins că autorităţile ascund adevărul în cazul crimelor de la Caracal

Citeste si: Incredibil, ce descriere i-a făcut criminalului din Caracal! Fostul său avocat a spus totul de la audieri! ”Este o persoană pasivă, dar calculată”

Criminalul de la Caracal aborda un anumit tip de femei pe internet? ”V orbim despre un prădător sexual”

Pe de altă parte, conform libertatea.ro, unul dintre anchetatori a spus despre criminal că ” vorbim despre un prădător sexual, așa îl înțelegem pe Dincă”, în timp ce alte surse au vorbit clar că există deja mărturii la dosar că Gheorghe Dincă ar fi fost surprins, cu ani în urmă, pipăind fetița unei rude îndepărtate.

Mai mult, criminalul de la Caracal aborda femei și pe internet, drept dovadă și spusele lui Tonel Pop, care, într-un interviu în fața presei, a declarat că, în laptop bărbatului în vârstă de 66 de ani s-ar fi găsit o serie de mesaje care să creioneze tiparul de femeie pe care Gheorghe Dincă îl voia pentru amor sau companie, în general fete tinere și cu fețe angelice.

Foto Inquam/ Bogdan Dănescu


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si