Cea mai apriga sustinatoare a celor 7 violatori din Vaslui, filmata in timp ce loveste cu pumnii si picioarele o eleva de liceu pana la lesin

Scene deosebit de violente au avut loc joi, 14 septembrie, in apropierea Inspectoratului de Jandarmi Vaslui, unde o eleva a Liceului „Stefan Procopiu” a fost lovita cu pumnii si picioarele de o alta tanara. Agresoarea este Romina Moldoveanu, cea care in 2015 s-a remarcat ca fiind o sustinatoare a celor sapte violatori, denigrand victima.

A.S., joi 21 septembrie 2017 , 10:54

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

 

 

Agresiunea a avut loc la orele amiezii, in timp ce elevii de la liceele ”Stefan Procopiu” si ”Ion Mincu” ieseau de la ore, iar cei din schimbul doi se deplasau spre scoala. O eleva a Liceului ”Stefan Procopiu” a fost luata la bataie in momentul in care s-a apropiat de sediul Inspectoratului Judetean de Jandarmi.

Timp cateva zeci de secunde a fost lovita cu pumnii si picioarele, pana la lesin, fara ca vreunul din martorii aflati in zona sa intervina. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui, agresoarea este Romina Moldoveanu, o tanara din localitatea Muntenii de Sus, cea care in 2015 s-a transformat in cea mai apriga sustinatoare a celor sapte violatori din Valeni.

Ea l-a felicitat atunci pe lideul celor sapte violatori, spunandu-i ca bine i-a facut victimei, incurajandu-l sa o agreseze sexual din nou pe respectiva victima si cerandu-i sa o ia si pe ea sa ii aplice fetei o corectie fizica. 

Sursa: Adevarul

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si