Cea mai bogată româncă a făcut o investiţie de milioane de euro în Bucureşti, potrivit Observator.

Romina Gingaşu este o româncă de 31 de ani, care este căsătorită din 2019 cu Piero Ferrari, magnatul italian în vârstă de 77 de ani. Soţul româncei are o avere estimată la 5,7 miliarde de dolari, fiind de aproape trei ori mai mare decât a lui Ion Ţiriac.

”Consider că am o datorie morală față de țara mea”

Romina Gingaşu a dezvăluit că a investit, în ultimii ani, suma de 10 milioane de euro în proiecte rezidenţiale, în Bucureşti.

Citește și: Un celebru afacerist român oferă o recompensă uriașă cui afla cine i-a incendiat mașina: „Data trecută am oprit preoţii din rugăciuni“

Soţia lui Piero Ferrari consideră că este de datoria ei morală să investească în România, luând decizia de a achiziţiona proprietăţi pe numele său, şi nu pe numele partenerului ei.

Romina Gingaşu a dezvăluit că a investit, în ultimii ani, suma de 10 milioane de euro în proiecte rezidenţiale, în Bucureşti.

Romina Gingaşu a dezvăluit că a investit, în ultimii ani, suma de 10 milioane de euro în proiecte rezidenţiale, în Bucureşti.

[Sursa foto: Profimedia]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?- wowbiz.ro

„A fost încă de la început prima alegere, fiind cetățean român, consider că am o datorie morală față de țara mea și aceeași datorie față de plata TVA, de aceea achiziționez proprietăți în nume propriu.

Nu urmăresc să intru în piață ca dezvoltator. Negociez intens prețurile și achiziționez în momente strategice ale pieții. Același lucru l-am făcut în 2016, apoi în timpul pandemiei de Covid și o voi face în continuare, în funcție de mișcările pieței”, a declarat Romina Gingaşu, pentru  Forbes.  

Piero Ferrari are o avere estimată la 5.7 miliarde de dolari. S-a căsătorit cu Romina Gingaşu în 2021, după o relaţie de un deceniu, şi a transformat-o astfel în cea mai bogată româncă!

Ion Țiriac deține un avion al brand-ului pe care ea îl reprezenta

Romina Gingașu a dezvăluit că până să-l cunoască pe Pierro Ferrari, reprezenta un brand de avioane de lux. Aceasta a dezvăluit că singurul român care-și permite să cumpere de la compania la care ea a lucrat în trecut este Ion Țiriac.

Citește și: Averea lui Ion Tiriac a crescut fabulos în ultimul an. Care e explicația și câți bani are miliardarul de 83 de ani

Romina Gingașu a dezvăluit că până să-l cunoască pe Pierro Ferrari, reprezenta un brand de avioane de lux

Romina Gingașu a dezvăluit că până să-l cunoască pe Pierro Ferrari, reprezenta un brand de avioane de lux

[Sursa foto: Profimedia]

Citeste si: Ștefan Stan, despre momentul în care a fost victima unui accident rutier: „Aveam o mașină destul de scumpă. Mașina daună totală. Nu știm cine, a fugit.”- kfetele.ro

Citeste si: Cine este Kai Trump, nepoata lui Donald Trump care a dezvăluit o latură neașteptată a bunicului său: ”Este foarte grijuliu și iubitor”- radioimpuls.ro

De altfel, Romina Gingașu a dezvăluit că Ion Țiriac deține un avion al brand-ului pe care îl reprezenta. Avionul l-a costat pe miliardarul român suma colosală de 30 de milioane de euro, și reprezintă cel mai scump avion din România.

„Singurul român care deține un Bombardier este domnul Țiriac. Și este singurul român care își permite. Restul, scuze… Din punct de vedere financiar, legal”, a declarat Romina Gingașu, potrivit gsp.ro.

Cu o avere estimată de forbes.com la 2.1 miliarde de dolari, Ion Ţiriac are o relaţie de prietenie cu Romina şi Piero. S-a întâlnit cu ei şi anul trecut, atunci când i-a chemat să îi vadă colecţia spectaculoasă de maşini. Impresionaţi de ceea ce au văzut, cei doi au decis să revină la Bucureşti.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si