Leu
Pe aceeasi linie cu Racii, Leii sunt mereu aproape de prietenii lor. Femeile din aceasta zodie sunt foarte loiale prietenilor si vor aprecia, pe deplin, toate prieteniile din jur. De multe ori, prietenia cu un Leu este una longeviva si se va mentine apropiata datorita interesului acordat de femeia Leu.

Fecioara
Femeile din aceasta zodie empatizeaza, intotdeauna, cu persoanele apropiate.

Este cea mai frumoasa trasatura a ei, alaturi de sensibilitatea sa. Isi doreste ce-i mai bun pentru prietenii ei si acest lucru o va face uneori sa fie foarte ingrijorata. Cu toate ca nu exprima intotdeauna ce gandeste, este un adevarat prieten care se implica intr-o relatie, pe cat posibil.

Balanta
Balantele pot parea, uneori, nepasatoare, insa atunci cand este nevoie de ele, vor fi mereu acolo. Cea mai frumoasa trasatura a femeilor balanta este ca intotdeauna stiu de ce ai tu nevoie. Daca unul din prietenii sai trec printr-o perioada mai dificila, ea va gasi distractia perfecta pentru acesta. Ea va face lucruri mici pentru a-si arata aprecierea.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Scorpion
Femeia scorpion apreciaza intotdeauna adevarata personalitate a prietenilor sai. Ii este caracteristic sa ii faca pe cei din jur sa se simta comfortabili cu ea, pentru a fi ei insusi. Este sincer interesata de fiecare persoana in parte si ii incurajeaza mereu sa se deschida in fata ei. Odata ce acestia o fac, nu au niciun regret, femeia Scorpion apreciindu-le caracterul.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si