Frații Andrew și Tristan Tate vor mai petrece niște zile în arestul Poliției, după ce instanțele de judecată au respins cererea lor de a fi cercetați în libertate. 

Frații Tate s-ar fi temut mult pentru viața lor, iar în acest sens, milionarii au angajat persoane cu pregătire militară care să îi păzească în caz de orice.

Citește și: Noi percheziții în dosarul fraților Tate. Polițiștii au descins în locuințele unor persoane bănuite de complicitate

Cea mai mare teamă a fraților Tate. De ce și-au angajat persoane cu pregătire militară ca să îi păzească?

Andrew și Tristan Tate

[Sursa foto: playtech.ro]

De ce și-au angajat milionarii persoane cu pregătire militară?

Bogdan Stancu, fostul ofițer DGPI, este unul dintre oamenii care le-a asigurat paza lui Andrew și Tristan Tate, potrivit spuselor sale pentru antena3.ro

Andrew și Tristan Tate i-au explicat românului că se simt în pericol și au încercat să își ia toate măsurile necesare pentru ca locuința lor să fie complet securizată.

Citește și: Noi detalii șocante ies la iveală în dosarul fraților Tate: ”Nu mi-a plăcut că fetele îți spuneau «regele nostru»”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

„Eu am ajuns la ei în urmă cu aproximativ doi ani. Le-am securizat casa, m-am ocupat de tot ce ţine de sistemele de securitate. Ulterior, m-au întrebat dacă pot să-i ajut în legătură cu siguranţa lor, deoarece le era teamă că cineva ar putea să le facă rău. Le-am spus că pot să-i ajut. Aveau nevoie de noi să-i ducem în siguranţă. Şoferii pe care i-am angajat aveau anumite calităţi, nu erau oameni obişnuiţi, ci erau persoane care aveau pregătire militară”, a relatat fostul ofiţer DGPI pentru sursa citată.

Citește și: FOTO- Luana Radu, schimbare radicală în închisoare! „Îngerul lui Tate” a ajuns de nerecunoscut în lipsa luxului

Fostul ofițer de poliție este anchetat ca martor în procesul fraților Tate

Nici fostul ofițer DGPI nu a scăpat fără percheziții. Oamenii legii i-au verificat cele două case pe care le are în proprietate, fiind implicat în procesul fraților Tate ca martor.

„Poliţiştii au făcut percheziţii în ambele locuinţe pe care le deţin. Mi-au luat telefonul, l-au sigilat şi va fi deschis în prezenţa mea, deoarece, repet, am o calitate de martor, nu de suspect”, a încheiat Bogdan Stancu pentru sursa citată.

Citește și: Una dintre persoanele de încredere a fraților Tate este acuzată că și-ar fi bătut vecinii

Cine este Vlad Obu, unul dintre oamenii de încredere al fraților Tate

lad Obu este unul dintre cei mai cunoscuți afaceriști din industria videochatului .  

În urmă cu puțin timp, acesta a devenit vedetă pe YouTube. Acesta este gazda unui podcast, acolo unde invită diferite persoane cu care dezbate subiecte specifice industriei în care are afaceri. 

Vlad Cristian Obuzic, cunoscut sub numele de Vlad Obu, este din Galați.

Acesta face parte  ”din lumea bună”  a Bucureștiului. Tânărul este domiciliat în Pipera, dar este și proprietarul unei vile de lux din Mamaia. Chiar dacă este luptător de arte marțiale, tânărul a ajuns în atenția publicului din motive mai puțin legale. 

Citeste si: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul emoționant făcut de Cristina Săvulescu, la doar câteva ore de la înmormântarea soacrei ei, Delia Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: O profesoară a fost arestată după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev în vacanța de vară- antena3.ro

Citește și:  Noi percheziții în dosarul fraților Tate. Polițiștii au descins în locuințele unor persoane bănuite de complicitate

Gălățeanul a fost implicat în mai multe scandaluri. De asemenea, acesta a fost de cele mai multe ori protagonist al unor videoclipuri în care umilea diferite persoane.  

Recent, Obuzic a apărut în câteva clipuri în care arunca scaune de la balconul imobilului unde era cazat în stațiunea Mamaia pe mașinile parcate. Mai mult, tânărul s-a filmat în timp ce arunca sticle de șampanie Moet după diferiți trecători sau acosta femei ale străzi, cărora le propunea să își ucidă bebelușii pentru suma de 2.000 de lei, notează jurnaliștii de la   replicaonline.ro  . 

În seara cu pricina, omul de afaceri a mers alături de o persoană pe balcon, căreia i-a luat ochelarii și i-a aruncat pe geam. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si